Ambachtslieden gezocht: opleiding met baangarantie

Uitzendbureau het Ambacht, het UWV en Bakery Institute gaan zich richten op het behoud van ambachtelijke beroepen in de bakkerssector door het aanbieden van een opleiding met baangarantie.

Mogelijkheden

Het ambacht dreigt uit te sterven, terwijl het werk er voldoende is. Ook in de bakkerswereld is het invullen van vacatures niet altijd eenvoudig. Uitzendbureau het Ambacht heeft diverse vacatures  en kan vakbekwame broodbakkers en boulangiers nagenoeg direct een baan in de randstad aanbieden. Doordat de vraag naar ambachtslieden op dit moment groter is als het aanbod, liggen er mogelijkheden voor mensen met een gezonde ambitie in de richting van het bakkersvak. Samen met het UWV en Bakery Institute worden mensen omgeschoold en opgeleid met baangarantie.

Contact

Ervaren broodbakkers of boulangers, of mensen die dat heel graag willen worden, kunnen contact opnemen met Uitzendbureau het Ambacht.

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Startersdag bij Bakery Institute helpt ondernemers op weg

Startersdag bij Bakery Institute helpt ondernemers op weg

De Startersdag die de NBOV met Bakery Institute en Stichting Bedrijfsopvolging Bakkerij op woensdag 30 maart organiseerde, heeft een diverse groep ondernemers flink op weg geholpen, schrijven de organisaties. Tijdens Startersdag bij Bakery Institute in Zaandam kwamen allerlei kanten van het (beginnende) ondernemen aan bod.

Vooruitblik op finale Skills Heroes Boulanger met jurylid Hiljo Hillebrand

Vooruitblik op finale Skills Heroes Boulanger met jurylid Hiljo Hillebrand

Donderdag 24 maart en vrijdag 25 maart vinden de finales van Skills Heroes Boulanger plaats op de Rijn IJssel vakschool in Wageningen. Acht finalisten gaan de strijd aan om zich te kwalificeren voor WorldSkills 2022 in Shanghai.

Bakery Institute verwelkomt nieuwe docent Stefano van Leeuwen

Bakery Institute verwelkomt nieuwe docent Stefano van Leeuwen

Chef patisserie en chocolaterie Stefano van Leeuwen is sinds vorige week docent aan het opleidingsinstituut Bakery Institute. Bakkers in bedrijf sprak hem over deze nieuwe stap in zijn loopbaan.