Ambachtslieden gezocht: opleiding met baangarantie

Uitzendbureau het Ambacht, het UWV en Bakery Institute gaan zich richten op het behoud van ambachtelijke beroepen in de bakkerssector door het aanbieden van een opleiding met baangarantie.

Mogelijkheden

Het ambacht dreigt uit te sterven, terwijl het werk er voldoende is. Ook in de bakkerswereld is het invullen van vacatures niet altijd eenvoudig. Uitzendbureau het Ambacht heeft diverse vacatures  en kan vakbekwame broodbakkers en boulangiers nagenoeg direct een baan in de randstad aanbieden. Doordat de vraag naar ambachtslieden op dit moment groter is als het aanbod, liggen er mogelijkheden voor mensen met een gezonde ambitie in de richting van het bakkersvak. Samen met het UWV en Bakery Institute worden mensen omgeschoold en opgeleid met baangarantie.

Contact

Ervaren broodbakkers of boulangers, of mensen die dat heel graag willen worden, kunnen contact opnemen met Uitzendbureau het Ambacht.

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Festa del Panettone: feestelijke afsluiting van exclusieve masterclass

Festa del Panettone: feestelijke afsluiting van exclusieve masterclass

De panettone wint over de hele wereld aan populariteit en in Nederland kunnen we niet achterblijven. Bij deze befaamde Italiaanse delicatesse, die al sinds de vijftiende eeuw wordt gebakken, komt veel vakmanschap, geduld en expertise kijken. Panettone-expert Alberto Bernardi kwam daarvoor naar Bakery Institute om een exclusieve masterclass te geven.

Masterclass Panettone bij Bakery Institute

Masterclass Panettone bij Bakery Institute

De populariteit van de panettone neemt toe, ook in Nederland. Daarom organiseert Bakery Institute in het nieuwe jaar op 11 en 12 februari een masterclass van panettone-expert Alberto Bernardi.

Bakkers kunnen zich nog steeds inschrijven voor BakkersVakWedstrijden

Bakkers kunnen zich nog steeds inschrijven voor BakkersVakWedstrijden

Bakkers hebben nog tot 4 november de tijd om zich in te schrijven voor de BakkersVakWedstrijden. Op 9 november maken de wedstrijdcommissie en Hanno Spanninga in het Fryslân Fean Plaza van het Abe Lenstra Stadion in Heereveen de Nederlandse kampioenen en Talent van het jaar bekend.