Alex de Haan aan de slag bij SVM Bakery Machines

19 mei 2020

Alex de Haan werkt sinds 18 mei bij SVM Bakery Machines. Hij gaat de organisatie verder optimaliseren en professionaliseren. De kans om terug te keren in de machineverkoop en om SVM te ondersteunen in de ambitieuze groeiplannen van het bedrijf waren doorslaggevend voor De Haan en SVM om met elkaar dit avontuur aan te gaan.

De Haan is geen onbekende in de bakkerijsector. Hij werkte ruim zes jaar bij Beko Bakkerij Techniek en deed de afgelopen jaren internationale ervaring op in de verkoop van grondstoffen. Zowel SVM als De Haan hebben een brede kennis van machines en diens toepassingen en het ambacht om hen te helpen de juiste keuzes te maken. Alex wordt verantwoordelijk voor de gehele sales en moet ervoor zorgen dat SVM zijn positie verder verstevigt en uitbouwt.

Het bedrijf groeide de afgelopen jaren sterk. Enkele jaren geleden startte het bedrijf in een kleine schuur en is uitgegroeid tot een volwaardige speler in de wereld van bakkerijmachines met een hal van 2000 m². “Mede door de centrale ligging van SVM in Barneveld, is het mogelijk om snel en efficiënt storingen te verhelpen en door de compacte, maar bovenal nuchtere organisatie heeft SVM geen hoge overhead kosten, die allemaal in het voordeel werken van onze klanten”, aldus Alex de Haan en Steven van Middendorp. SVM beschikt inmiddels ook over een aantal merken waarover zij het unieke importeurschap heeft voor Nederland.

Altijd op de hoogte blijven?