Alex de Haan aan de slag bij SVM Bakery Machines

Alex de Haan_SVM

Alex de Haan werkt sinds 18 mei bij SVM Bakery Machines. Hij gaat de organisatie verder optimaliseren en professionaliseren. De kans om terug te keren in de machineverkoop en om SVM te ondersteunen in de ambitieuze groeiplannen van het bedrijf waren doorslaggevend voor De Haan en SVM om met elkaar dit avontuur aan te gaan.

De Haan is geen onbekende in de bakkerijsector. Hij werkte ruim zes jaar bij Beko Bakkerij Techniek en deed de afgelopen jaren internationale ervaring op in de verkoop van grondstoffen. Zowel SVM als De Haan hebben een brede kennis van machines en diens toepassingen en het ambacht om hen te helpen de juiste keuzes te maken. Alex wordt verantwoordelijk voor de gehele sales en moet ervoor zorgen dat SVM zijn positie verder verstevigt en uitbouwt.

Het bedrijf groeide de afgelopen jaren sterk. Enkele jaren geleden startte het bedrijf in een kleine schuur en is uitgegroeid tot een volwaardige speler in de wereld van bakkerijmachines met een hal van 2000 m². “Mede door de centrale ligging van SVM in Barneveld, is het mogelijk om snel en efficiënt storingen te verhelpen en door de compacte, maar bovenal nuchtere organisatie heeft SVM geen hoge overhead kosten, die allemaal in het voordeel werken van onze klanten”, aldus Alex de Haan en Steven van Middendorp. SVM beschikt inmiddels ook over een aantal merken waarover zij het unieke importeurschap heeft voor Nederland.

Lees ook
Coen Nikkels nieuwe verkoopadviseur Van Asselt & Alferink

Coen Nikkels nieuwe verkoopadviseur Van Asselt & Alferink

Van Asselt & Alferink heeft een nieuwe verkoopadviseur. Vanaf 1 februari gaat Coen Nikkels in deze functie aan de slag bij het bedrijf in Culemborg. Als verkoopadviseur is hij verantwoordelijk voor de verkoop van ovens, koelapparatuur en bakkerijmachines in West Nederland.

Jan Westerbos wint planeetmenger SVM Bakery Machines

Jan Westerbos wint planeetmenger SVM Bakery Machines

Bakkers in bedrijf en SVM Bakery Machines organiseerden een gezamenlijke Facebookactie: wie een abonnement nam én de Facebookpagina van SVM Bakery Machines likete, maakte kans op een planeetmenger.

Een machine vindt geen betere machine uit

Een machine vindt geen betere machine uit

Wie mij een beetje kent, weet dat ik graag op bezoek ga bij machinefabrikanten en eindeloos kan kijken naar filmpjes van ingenieuze bakkerijmachines. Dat ik het leuk vind om in een bakkerij te kijken wat er slimmer, handiger, of beter kan en dat ik er blij van word als er weer een nieuwbouwproject ‘bakkerij’ op mijn pad komt.

Ambachtelijk broodbakker omgeving Hardenberg

Ambachtelijk broodbakker omgeving Hardenberg

Wat ga je doen?Je zal je bezig houden met de productie van diverse soorten groot en klein brood. Hierbij werk je veelal op de traditionele manier. Je werkt zelfstandig...

Ambachtelijk broodbakker omgeving Den Haag

Ambachtelijk broodbakker omgeving Den Haag

Wat ga je doen?Voor deze kleine ambachtelijke bakkerij zijn we per direct op zoek naar een zelfstandig werkend broodbakker. Je zal je bezighouden met het totale...

Broodbakker, zelfstanding of assistent omgeving Leiden

Broodbakker, zelfstanding of assistent omgeving Leiden

Wat ga je doen?Voor een ambachtelijke bakkerij in de omgeving van Leiden zijn we per direct op zoek naar een zelfstandig werkend broodbakker. Deze ambachtelijke...