AB Tech Expo maakt Sigep voor bakkers nog interessanter

19 november 2019

In Italië vindt ieder jaar ’s werelds grootste ijsbeurs Sigep plaats. Niet alleen voor ijsbereiders trekken naar Rimini voor de deze internationale beurs, maar ook bakkers. Dit jaar is Sigep extra interessant voor de bakkersbranche omdat AB Tech Expo gelijktijdig plaatsvindt. 

AB Tech Expo is gericht de technologie en producten voor de bakkersbranche. Dit internationale evenement laat alle facetten van deze branche zien. Van producten, diensten en technologie tot apparatuur, grondstoffen en ingrediënten. Met een beursoppervlakte van 129.000 m2 is er voor de bakker veel te zien en te beleven. AB Tech is een goede manier om te netwerken en nieuwe contacten te leggen. En in combinatie met Sigep kan de bakker veel inspiratie op doen.

Er vinden verschillende wedstrijden plaats tijdens AB Tech. Een daarvan is de wedstrijd ‘Bread in The City'. Tijdens deze wedstrijd strijden er acht teams uit verschillende landen tegen elkaar. Elk team bestaat uit twee kandidaten en één coach. De acht teams die meedoen komen uit Nederland, Spanje, Peru, Japan, China, Zwitserland, Duitsland en China. 

De beurs Sigep en het internationale evenement AB Tech beginnen op 18 januari 2020 en eindigen op 22 januari 2020. De locatie is het Fiera di Rimini, Expo Centre in Italië.

Altijd op de hoogte blijven?