Aardbei-pakket cadeau bij producten van Royal Smilde

3 mei 2018

Het aardbeienseizoen is weer in volle gang! Daar kan je in de bakkerij natuurlijk genoeg mee. Van verse sloffen en taarten tot schelpen en vlaaien; gevuld met de heerlijke zomerkoninkjes tover je iedere bodem om in heerlijk zomers gebak. Vanaf 24 april krijgt iedere bakker bij een geselecteerd aantal producten van Pruvé en Van de Leur gratis aardbei-pakketten via Beko Groothandel om de klant mee te verassen.

Ieder pakket bevat 40 zakjes met aardbeizaadjes en POS materiaal om de actie onder de aandacht te brengen in de winkel. Ook is er een digitaal promotiepakket beschikbaar. Met de aardbeizaadjes kan de consument ook thuis aan de slag.

Royal Smilde Bakery biedt onder de merken Pruvé en Van de Leur een brede range aan bodems aan. Van vlaaien, tot tartelette of een knapperige schelp. Naast het huidige assortiment is Smilde ook continue aan het ontwikkelen op het gebied van nieuwe en verbeterde producten. Zo introduceerde Smilde op de Bakkersvak dit jaar nieuwe harde wener bodems in drie maten voor de ambachtelijke bakkerij.

Bakkers krijgen het aarbei-pakket cadeau bij deze nieuwe harde wenerbodems en bij een aantal vlaaien, tarteletten en schelpen. Voor meer informatie of het plaatsen van een bestelling kunnen bakkers terecht bij een van de accountmanagers van Royal Smilde Bakery of Beko Groothandel. Of ze kunnen een mail sturen naar j.stiemer@smildebakery.com

Altijd op de hoogte blijven?