3D Food Printing op de Beko Najaarsdagen 2017
ByFlow, Nederlandse producent en expert op het gebied van 3D Food Printing, is op de Beko Najaarsdagen (25 en 26 september) aanwezig. Hun 3D Food Printer 'The Focus’, het proces van 3D Food Printing en de mogelijkheden voor de bakkersbranche worden uitgelegd en gedemonstreerd bij Beko Techniek - Bakkerijgereedschappen. Op het podium Chocolade Compleet laat chocolatier Coco & Sebas uitgebreid zien hoe ze 3D-foodprinting dagelijks gebruiken.
In diverse food gerelateerde branches wordt 3D-foodprinting al gebruikt, bijvoorbeeld door chefs, chocolatiers en patisserieën. Beko Techniek en byFlow geloven dat 3D Food Printing meerwaarde biedt aan de bakkersbranche. Een innovatieve 3D Food Printer kan driedimensionale vormen en texturen te creëren die voorheen niet mogelijk waren. Bakkers kunnen hier bijvoorbeeld chocolade, marsepein, fondant, koekdeeg of fruitpuree gebruiken.
Beko Techniek en byFlow willen een samenwerkingsovereenkomst aangaan, waarbij Beko Techniek “The Focus” introduceert bij gemengde bakkersbedrijven en banketbakkerijen. Deze samenwerking wordt op de tweede Beko Najaarsdag - 26 september 2017 - bekrachtigd .
Altijd op de hoogte blijven?
Meer over
Lees ook
Demonstraties 3D Food Printing tijdens de Horecava
3D Food Printing is niet alleen meer een technologie van de toekomst. Tijdens de Horecava krijgen bezoekers de kans om zelf 3D Food Printing uit te proberen. ByFlow organiseert deze 3D Food Printing experience. De eerste 3D Food Printer van byFlow, “de Focus”, is sinds eind 2016 op de markt. De Horecava vindt plaats van 8 tot en met 11 januari in Amsterdam....
Beko presenteert zich tijdens de Horecava
Op de Horecava is Beko een van de vele exposanten. In de RAI te Amsterdam van 8 t/m 11 januari staat de stand (nr. 03.304) van Beko Techniek in Hal 3 (Grootkeuken) en Beko Advies, Beko Groothandel, Beko Verpakkingen en Stolp International in een gezamenlijke stand (nr. 12.615 ) in Hal 12 (Koffie, Thee en Cacao & Bakkerij). In de stands van Beko...
KOMA KTI en Beko Techniek gaan samenwerken
Algemeen directeur Conny Vluggen van KOMA KTI en algemeen directeur Henk Elemans van Beko Techniek ondertekenden op 17 november een samenwerkingsovereenkomst. De bedrijven denken dat ze door hun kennis en kunde te bundelen kwalitatieve, duurzame en ecologisch verantwoorde koeltechnische oplossingen aan klanten binnen de Nederlandse bakkerijbranche kunnen...