3D Food Printing op de Beko Najaarsdagen 2017

The Focus

ByFlow, Nederlandse producent en expert op het gebied van 3D Food Printing, is op de Beko Najaarsdagen (25 en 26 september) aanwezig. Hun 3D Food Printer 'The Focus’, het proces van 3D Food Printing en de mogelijkheden voor de bakkersbranche worden uitgelegd en gedemonstreerd bij Beko Techniek - Bakkerijgereedschappen. Op het podium Chocolade Compleet laat chocolatier Coco & Sebas uitgebreid zien hoe ze 3D-foodprinting dagelijks gebruiken.

chocolate-decorations1-300x225 In diverse food gerelateerde branches wordt 3D-foodprinting al gebruikt, bijvoorbeeld door chefs, chocolatiers en patisserieën. Beko Techniek en byFlow geloven dat 3D Food Printing meerwaarde biedt aan de bakkersbranche. Een innovatieve 3D Food Printer kan driedimensionale vormen en texturen te creëren die voorheen niet mogelijk waren. Bakkers kunnen hier bijvoorbeeld chocolade, marsepein, fondant, koekdeeg of fruitpuree gebruiken.

Beko Techniek en byFlow willen een samenwerkingsovereenkomst aangaan, waarbij Beko Techniek “The Focus” introduceert bij gemengde bakkersbedrijven en banketbakkerijen. Deze samenwerking wordt op de tweede Beko Najaarsdag - 26 september 2017 - bekrachtigd .

Lees ook
Koen Mac Kenzie nieuwe verkoopadviseur Beko Techniek

Koen Mac Kenzie nieuwe verkoopadviseur Beko Techniek

Beko Techniek heeft een nieuwe verkoopadviseur. Vanaf 1 september kunnen klanten terecht bij Koen Mac Kenzie. Hij is op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag verantwoordelijk voor advisering in en verkoop van bakkerijmachines en (winkel)ovens in regio Noord – Oost Nederland.

Barry Callebaut opent 3D Printing Studio

Barry Callebaut opent 3D Printing Studio

De Barry Callebaut Group lanceert via het decoratiemerk Mona Lisa gepersonaliseerde 3D-geprinte chocolade op schaal. Hiermee kunnen chefs hun eigen unieke creaties ontwerpen em deze snel en betaal reproduceren.

‘Goed kneden is de basis van je product’

‘Goed kneden is de basis van je product’

Wat Hans Voordijk betreft, mag het de hele zomer door in de twintig graden Celsius zijn. Mooi genoeg om naar Zeeland te trekken, maar niet zo warm dat mensen de hele dag op het strand liggen. Wie de Zeeuwse stadjes intrekt, stuit namelijk al gauw op een filiaal van Den Soeten Inval.

Allround broodbakker omgeving Doorn

Allround broodbakker omgeving Doorn

Wat ga je doen?Ben jij een bakker/ ovenist? Dan is deze vacature zeker weten iets voor jou! Door een verschuiving in het personeelsbestand komt er binnen het bestaande...

Enthousiaste broodbakker, omgeving Hoogezand

Enthousiaste broodbakker, omgeving Hoogezand

Wat ga je doen?Wil jij werken in een bakkerij waarbij jouw (nieuwe) ideeën welkom zijn en waarbij je kan meedenken over nieuwe producten? Wij zoeken voor een...

Broodbakker in Den Haag

Broodbakker in Den Haag

Wat ga je doen? Ter uitbreiding van het huidige team komt er een functie van allround broodbakker bij. Deze is voor de lange termijn en voor 38 uur per week. In...