Peulkorn 50%-Mix minder leverbaar wegens succes

DORDRECHT - De vraag naar AB Mauri Peulkorn 50%-mix heeft alle verwachtingen overtroffen, waardoor deze nieuwe broodmix nu tijdelijk minder goed leverbaar is. Bij de groothandels Bakeplus en Beko ligt mogelijk nog wat voorraad, maar daarna duurt het tot week 18 voordat Peulkorn weer volop leverbaar is.

Aan het hart

Verkoopleider Jan Schoester vertelt: “Op de Bakkersvak lieten we de ambachtelijke bakkers voor het eerst kennismaken met Peulkorn, een nieuw brood dat bereid is met peulvruchten. We wisten dat we met deze introductie inspeelden op dé voedingstrend van dit moment, maar niet dat de verkoop zo hard zou gaan.” Schoester vindt het jammer dat Peulkorn minder goed leverbaar is in de komende weken. Hij zegt: “Het enthousiasme onder de ambachtelijke bakkers is groot. Sommigen hebben hun etalage volledig ingericht met peulvruchten. Je hoort van hen terug dat klanten Peulkorn erg waarderen. Het gaat me daarom echt aan het hart dat we juist deze bakkers nu niet optimaal kunnen bedienen.”

Alle zeilen bijgezet

In de komende weken worden binnen AB Mauri alle zeilen bijgezet om de Peulkorn 50%-mix zo snel mogelijk weer op de schappen van de groothandels te krijgen.

Lees ook
Nieuw product van AB Mauri: Vollerkoren verrijkt met vitamine D

Nieuw product van AB Mauri: Vollerkoren verrijkt met vitamine D

AB Mauri lanceert Vollerkoren verrijkt met vitamine D. Dit nieuwe product kan bijdragen aan een betere gezondheid. De broodmix bevat niet alleen extra vitamine D, maar ook vezels.

Alles over Bakkersvak in vierde Bakkersvak Journaal

Alles over Bakkersvak in vierde Bakkersvak Journaal

Bakkersvak en Bakkers in bedrijf brengen in aanloop naar Bakkersvak 2019 samen het Bakkersvak Journaal uit met daarin alle nieuwtjes rondom de vakbeurs. De vierde editie staat nu online. In deze editie leest u over het nieuwe Grondstoffentheater, de sessies en stand van het Nederlands Bakkerij Centrum, de verse sappen en jams van Vink en de vloeibare...

Kruidnotenbrood

Kruidnotenbrood

Dit rijk gevulde kruidnotenbrood in de vorm van een klassieke tulband smaakt uitstekend op koude najaarsdagen, wanneer de wind guur door de bomen waait. Als extra verwennerij kunt u er spijspillen aan toevoegen. Zo wordt het wel een erg heerlijk avondje! Recept en beeld: AB Mauri Ingrediënten Basisrecept: Tarwebloem 100% 4 kg Koningsgist 8% 0,32 kg...

Altijd op de hoogte blijven?

 

Abonneer
 

of

Meld je aan voor de nieuwsbrief