2019 officieel geopend door Bakery Nexus

28 januari 2019

NIeuwjaarsreceptie-Bakery-Nexus_5-300x200 Foto: Bakery Nexus

Afgelopen vrijdag 25 januari is ook voor de branche 2019 officieel afgetrapt. Bakery Nexus opende het jaar officieel met een bijeenkomst in hotel nhow in Rotterdam. Zo’n 200 aanwezigen proosten op het nieuwe jaar en werden verrast door een magisch optreden.

Nieuwe voorzitter Tamara Hoogerwaard nam deze avond officieel het stokje over van Wouderick van Dam die de afgelopen twee jaar voorzitter was. Hoogerwaard wilde deze avond nog niet alle plannen voor 2019 onthullen maar beloofde de toehoorders dat Bakery Nexus weer volop van zich zal laten horen dit jaar. Om te beginnen met een nieuwe column in Bakkers in bedrijf door het fictieve personage Maud. “Dus houdt 8 februari de brievenbus in de gaten”, maakte de kersverse voorzitter het publiek alvast warm.

De avond werd vervolgd met een optreden van Jan Reinder. Deze entertainer bracht een magische inspirerende show vol grappen en inzichten. Van  achter de rug opgeloste rubics-cubes tot mindtricks en rekensommen. Je moet erbij geweest zijn, en soms was zelf opletten niet genoeg om te snappen wat er nou precies gebeurde. Eén ding maakte Reinder wel goed duidelijk: “Van wat we doen is 95 procent automatisch gedrag. Slechts op die overige 5 procent hebben we zelf invloed, dus maak daar zo veel mogelijk gebruik van.” En om morgen nog eens te oefenen: de powerpose: sta eens 2 minuten met je handen in je zij als een superheld klaar voor actie en je zult zien dat je krachtiger met je goede voornemens en plannen aan de slag gaat. Een goed 2019!

Bekijk hier de Aftermovie van de Nieuwjaarsbijeenkomst van Bakery Nexus.

Altijd op de hoogte blijven?