Leren, ontdekken en netwerken! 

In september is het zover, dé inspiratiereis van het jaar voor de lezers van Bakkers in bedrijf. Van vrijdag 14 tot en met zondag 16 september brengen we een bezoek aan München waar we op unieke wijze nader kennismaken met het ambacht.

Een all-inclusive reis met het vliegtuig zodat u binnen een paar uur in München bent.

 

PROGRAMMA

Dag 1 – vrijdag 14 september

Na aankomst in München met het vliegtuig gaan we naar dé bakkersbeurs van Europa: IBA, waar alle internationaal toonaangevende bedrijven zich verzamelen en de nieuwste innovaties presenteren. De avond sluiten we af met een netwerkdiner, waarbij een aantal belangrijke Nederlandse marktspelers in het bakkersvak speciaal voor onze deelnemers aanwezig zal zijn.

Dag 2 – zaterdag 15 september

We vervolgen de Inspiratiereis middels een bedrijfsbezoek aan een machineproducent of grondstofleverancier (meer informatie volgt), die zeer vooruitstrevend is en tóch de ambacht bewaakt. Deze leerzame dag sluiten we af met ontspanning tijdens het welbekende Oktoberfest.

Dag 3 – zondag 16 september

München kunnen we niet verlaten zonder de stad en zijn bakkers te leren kennen. Met een stadsbakkerstour ontdekken we dé bakkers van München, diens werkwijzen. Na deze unieke, op maat gemaakte tour, is er ruimte voor een eigen invulling voordat we vertrekken naar het vliegveld.

 

KOSTEN

 

De prijzen worden z.s.m. bekendgemaakt.

 

Let op: bij te weinig deelnemers gaat de reis niet door. Bakkers in Bedrijf behoudt het recht de Inspiratiereis te annuleren of iets in het programma te wijzigen. Bij annuleren van de reis, ontvangt u het bedrag na verder bericht terug.

 

Inspiratiereis

Deel dit artikel