Sigep 2021

Sigep 2021

Sigep vindt in 2021 volledig online plaats. De coronapandemie en de daarmee gepaard gaande maatregelen maken het niet mogelijk om een 'fysieke beurs' te organiseren vinden. Sigep Exp The Digital Experience is online te volgen van 15 tot en met 17 maart.

Sigep Exp The Digital Experience biedt een online platform voor ambachtelijk ijs, patisserie, bakkerij en koffie. Exposanten presenteren hun nieuwe producten en de laatste trens worden getoond. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere de mogelijkheden van de digitale verkoop en duurzaamheid. Daarnaast vinden er verschillende workshops plaats.

NB De organisatie van Sigep, Italian Exhibition Group, zette langere tijd in op een combinatie. Drie dagen een gewone fysieke beurs en twee dagen digitaal. De maatregelen die de overheid heeft genomen in de strijd tegen het coronavirus maken het onmogelijk om in het eerste kwartaal van 2021 een fysieke beurs te organiseren. De markt heeft daarom de voorkeur uit gesproken voor een online editie. In 2022 wordt Sigep weer de bekende fysieke beurs. De 2022-editie staat gepland voor 22 tot en met 26 januari in Rimini.

https://en.sigep.it/