Opfristraining VITAL allergenen web-based

Tijdens de opfristraining VITAL allergenen web-based worden kort de wijzigingen van VITAL toegelicht en de theorie weer opgefrist. Ook welke informatie nodig is om de rekentool op de juiste wijze in te vullen komt aan bod.

Het Allergen Bureau heeft het VITAL risicobeoordelingsysteem ontwikkeld. Dit systeem wordt wereldwijd toegepast voor risicobeoordeling van allergenen. Zo kan bepaald worden of er een waarschuwing ('kan sporen bevatten') op het etiket geplaatst moet. De training is bestemd voor iedereen die eerder de dagtraining VITAL* heeft gedaan, maar behoefte heeft aan het opfrissen van de kennis. Ook voor bedrijven die toelichting willen hebben op wijzigingen van VITAL 3.0 en gewijzigde functies van de rekentool.

De web-based training is mogelijk vanaf elke computer of laptop. Alleen een camera, microfoon (standaard op veel laptops) en een rustige omgeving zijn nodig. Allergenen Consultancy zorgt voor een web-based trainingsomgeving in Zoom. Hiervoor is het niet nodig om zelf een account of betaald abonnement af te sluiten.

https://www.allergenenconsultancy.nl/product/cursussen-en-e-learning/opfristraining-vital-web-based