Dutch Food Week

Dutch_Food_week_logo

De zevende editie van Dutch Food Week die plaats, vindt van 9 tot en met 16 oktober, staat in het teken van ‘Gezondheid, duurzaamheid & goed leven’. De gehele week vinden er allemaal evenementen plaats waarin alles wordt verteld over voedsel van grond tot mond. De evenementen zijn voor een breed publiek maar sommige zijn ook gericht op specifieke doelgroepen, bijeenkomsten voor professionals, kookworkshops voor kinderen en open dagen voor genodigden. Van een çaring congres waar vier gerenommeerde hoogleraren in gaan op de bredere betekenis van dierenwelzijn en kansen voor maatschappelijke vraagstukken tot de Gezonde Schoolkantine Talkshow en de Voedsel Vierdaagse. De positieve kracht van ons voedsel wordt in beeld gebracht. Er wordt kennis gedeeld op allerlei vlakken en nieuwe ontwikkelingen in de branche worden gedeeld. De Dutch Food Week richt zich vooral op het verbeteren van de verbinding tussen burgers en makers van voedsel.

https://dutchfoodweek.nl/home/nl-nl/market