Edities

Bakkers in bedrijf, editie 2-2017

Bakkers in bedrijf, editie 2-2017

Bakkers in bedrijf editie 2 verschijnt 28 februari en staat in het teken van Bakkersvak 2017.  

Bakkers in bedrijf - editie 1

Bakkers in bedrijf - editie 1

Editie 1-2017 staat in het teken van presentatie en verschijnt 27 januari.    

Bakkers in bedrijf - editie 10

Bakkers in bedrijf - editie 10

In dit nummer staat Onderwijs en Opleiden centraal. Verschijning: 16 december.

Bakkers in bedrijf - editie 9

Bakkers in bedrijf - editie 9

In dit nummer staat Industrie centraal. Verschijning: 11 november.      

Bakkers in bedrijf - editie 8

Bakkers in bedrijf - editie 8

 In deze editie staat het thema Feestdagen centraal. Verschijning: 18 oktober.    

Bakkers in bedrijf - editie 7

Bakkers in bedrijf - editie 7

In deze editie staat het thema Koeling centraal. Verschijning: 13 september.    

Bakkers in bedrijf - editie 6

Bakkers in bedrijf - editie 6

 In deze editie staan grondstoffen centraal. Verschijning: 8 juli.

Bakkers in bedrijf - editie 5

Bakkers in bedrijf - editie 5

 In deze editie staan bakkerijmachines centraal. Verschijning: 10 juni.

Bakkers in bedrijf - editie 4

Bakkers in bedrijf - editie 4

Deze editie staat o.a. in het teken van ijs. 6 mei op de mat.

Bakkers in bedrijf - editie 3

Bakkers in bedrijf - editie 3

Deze editie staat in het teken van Chocolade en Bakkersvak. 1 april op de mat.   Terugblik op geslaagde jubileumeditie Bakkersvak. Hoe druk je als chocolatier je stempel met chocolade? Hoe voeden we de wereld in 2050? Beleving aan de chocoladebar bij Zuccotto.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven
Bakkers in bedrijf – editie 9
Bakkers in bedrijf – editie 9

In dit nummer van Bakkers in bedrijf staan hygiëne en veiligheid centraal. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Bekijk de inhoud
Slimmer werken in Food
Slimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Vakblad IJs Digitaal
Vakblad IJs Digitaal

Lees hier de tweede editie van Vakblad IJs Digitaal.

Lees verder
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts € 39,99  ex. btw. 

Aanvragen
Evenementen

Masterclass Alberto Bernardi

11 februari 2023 - 12 februari 2023

Lees meer

FESTA DEL PANETTONE

12 februari 2023

Lees meer

Demo “Denk authentiek…Handel innovatief” met Hendrik Durnez

28 februari 2023

Lees meer
Bakkers in bedrijf op Social

Social Logo Facebook AleaSocial Logo Instagram AleaSocial Logo Twitter Alea

Social Logo Linkedin Alea