Edities
Bakkers in bedrijf, editie 2-2017
Bakkers in bedrijf editie 2 verschijnt 28 februari en staat in het teken van Bakkersvak 2017.
Bakkers in bedrijf - editie 1
Editie 1-2017 staat in het teken van presentatie en verschijnt 27 januari.
Bakkers in bedrijf - editie 10
In dit nummer staat Onderwijs en Opleiden centraal. Verschijning: 16 december.
Bakkers in bedrijf - editie 9
In dit nummer staat Industrie centraal. Verschijning: 11 november.
Bakkers in bedrijf - editie 8
In deze editie staat het thema Feestdagen centraal. Verschijning: 18 oktober.
Bakkers in bedrijf - editie 7
In deze editie staat het thema Koeling centraal. Verschijning: 13 september.
Bakkers in bedrijf - editie 6
In deze editie staan grondstoffen centraal. Verschijning: 8 juli.
Bakkers in bedrijf - editie 5
In deze editie staan bakkerijmachines centraal. Verschijning: 10 juni.
Bakkers in bedrijf - editie 4
Deze editie staat o.a. in het teken van ijs. 6 mei op de mat.
Bakkers in bedrijf - editie 3
Deze editie staat in het teken van Chocolade en Bakkersvak. 1 april op de mat. Terugblik op geslaagde jubileumeditie Bakkersvak. Hoe druk je als chocolatier je stempel met chocolade? Hoe voeden we de wereld in 2050? Beleving aan de chocoladebar bij Zuccotto.
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.
InschrijvenBakkers in bedrijf – editie 9

In dit nummer van Bakkers in bedrijf staan hygiëne en veiligheid centraal. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!
Bekijk de inhoudSlimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.
Lees verder