Edities

Bakkers in bedrijf – editie 2

Bakkers in bedrijf – editie 2

Een terugblik op Europain 2018 Vertrouwen en branchekennis basis voor rendement De beste ijsbereiders Bakker Mickey Egstorf overwint zichzelf NBOV, NBA en SAB presenteren zich dit jaar weer samen op Bakkersvak Wietse Schiere toont ambacht met gebruik diviseuse Trends op Sigep 2018 Campagne moet broodconsumptie stabiliseren Beursmagazine Bakkersvak...

Bakkers in bedrijf - editie 1

Bakkers in bedrijf - editie 1

Gemak speelt anno 2018 een grote rol bij de consument Alex Stellaard verdubbelt winkelomzet met Bakery Market Proeftuin van Philips - Pinkie Patisserie groeit door restaurant, kas en moestuin Inspiratie opdoen op de Horecava Cross selling bij Puur Tamminga: ijs, patisserie, chocolade, brood én koffie Betalen in 2018: pinnen blijft dominant Intergalactic...

Bakkers in bedrijf - editie 10

Bakkers in bedrijf - editie 10

Het thema van Bakkers in bedrijf - editie 10 is opleiding en personeel. Met onder andere: de Meesterexamens, Europain 2018, Pol's Pattiserie, BakkersVakWedstrijden, Bakkerij van de (V)Oorsprong op de Horecava, nieuwe bakkerij van het ROC Horizon College en Bakkerij Hilvers, de oudste bakkerij van Arnhem.    

Bakkers in bedrijf - editie 9

Bakkers in bedrijf - editie 9

Het nieuwe nummer van Bakkers in bedrijf verschijnt op 3 november. Het thema is industrie. Met onder andere: Bart-Jeroen van Overveld, Een robot als ideale medewerker, Zelfgebakken bokkepootjes in De Keuken van De Koning, Eindejaarsdemonstratie van Vipam, Baker's Dough, Gouden Gard 2017 en de 3D Food Printer.  

Bakkers in bedrijf - editie 8

Bakkers in bedrijf - editie 8

Het nieuwe nummer van Bakkers in bedrijf verschijnt op 6 oktober. Het thema is feestdagen met onder andere het geheim van een goede kerststol, verpakkingen, Frituur Inspiratie Sessies, pop-up stores, Janny van der Heijden en Van Maanen 2.0.  

Bakkers in bedrijf, editie 7-2017

Bakkers in bedrijf, editie 7-2017

Op 12 september verschijnt het nieuwe nummer van Bakkers in bedrijf. Het thema van dit nummer is koeling en horeca met onder andere restaurantketen Instock, Madame Cocos, de omzetkansen van koffie en is er toekomst voor fysieke winkels?  

Bakkers in bedrijf, editie 6-2017

Bakkers in bedrijf, editie 6-2017

Op 7 juli verschijnt de jubileumeditie van Bakkers in Bedrijf. Dit extra dikke nummer staat volledig in het teken van gastvrijheid met onder andere Nederlands meest flamboyante gastheer Willem Reimers, 20 jaar klantbeleving, een gastvrouw in de bakkerswinkel en Happy Tosti maakt Nederland socialer. En natuurlijk wordt er uitgebreid stilgestaan...

Bakkers in bedrijf, editie 5-2017

Bakkers in bedrijf, editie 5-2017

De nieuwste editie van Bakkers in bedrijf verschijnt op 9 juni. De nieuwste editie staat volledig in het teken van grondstoffen. We besteden onder andere aandacht aan (room)boter, bierbostel en peulvruchten als basis van brood en banket. Ook zijn er verhalen over twintig jaar Vlaamsch Broodhuys, het Biobakkers Atelier in Lochem en patissier Peter...

Bakkers in bedrijf, editie 4-2017

Bakkers in bedrijf, editie 4-2017

De nieuwste editie van Bakkers in bedrijf verschijnt op 5 mei. Hierin onder meer aandacht voor Atelier du Pain, de Briljant 2.0 formule van PLUS waarin brood een dominante rol speelt, de voorliefde voor Franse verfijndheid van twee Syrische patissiers in Woerden en het gekkenhuis rondom de komst van Dunkin’ Donuts in Nederland.

Bakkers in bedrijf, editie 3-2017

Bakkers in bedrijf, editie 3-2017

Bakkers in bedrijf editie 3 verschijnt 31 maart en staat volledig in het teken van chocolade

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven
Bakkers in bedrijf – editie 9
Bakkers in bedrijf – editie 9

In dit nummer van Bakkers in bedrijf staan hygiëne en veiligheid centraal. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Bekijk de inhoud
Slimmer werken in Food
Slimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Vakblad IJs Digitaal
Vakblad IJs Digitaal

Lees hier de tweede editie van Vakblad IJs Digitaal.

Lees verder
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts € 39,99  ex. btw. 

Aanvragen
Evenementen

Masterclass Alberto Bernardi

11 februari 2023 - 12 februari 2023

Lees meer

FESTA DEL PANETTONE

12 februari 2023

Lees meer

Demo “Denk authentiek…Handel innovatief” met Hendrik Durnez

28 februari 2023

Lees meer
Bakkers in bedrijf op Social

Social Logo Facebook AleaSocial Logo Instagram AleaSocial Logo Twitter Alea

Social Logo Linkedin Alea