Edities

Bakkers in bedrijf, editie 5-2017

Bakkers in bedrijf, editie 5-2017

De nieuwste editie van Bakkers in bedrijf verschijnt op 9 juni. De nieuwste editie staat volledig in het teken van grondstoffen. We besteden onder andere aandacht aan (room)boter, bierbostel en peulvruchten als basis van brood en banket. Ook zijn er verhalen over twintig jaar Vlaamsch Broodhuys, het Biobakkers Atelier in Lochem en patissier Peter...

Bakkers in bedrijf, editie 4-2017

Bakkers in bedrijf, editie 4-2017

De nieuwste editie van Bakkers in bedrijf verschijnt op 5 mei. Hierin onder meer aandacht voor Atelier du Pain, de Briljant 2.0 formule van PLUS waarin brood een dominante rol speelt, de voorliefde voor Franse verfijndheid van twee Syrische patissiers in Woerden en het gekkenhuis rondom de komst van Dunkin’ Donuts in Nederland.

Bakkers in bedrijf, editie 3-2017

Bakkers in bedrijf, editie 3-2017

Bakkers in bedrijf editie 3 verschijnt 31 maart en staat volledig in het teken van chocolade

Bakkers in bedrijf, editie 2-2017

Bakkers in bedrijf, editie 2-2017

Bakkers in bedrijf editie 2 verschijnt 28 februari en staat in het teken van Bakkersvak 2017.  

Bakkers in bedrijf - editie 1

Bakkers in bedrijf - editie 1

Editie 1-2017 staat in het teken van presentatie en verschijnt 27 januari.    

Bakkers in bedrijf - editie 10

Bakkers in bedrijf - editie 10

In dit nummer staat Onderwijs en Opleiden centraal. Verschijning: 16 december.

Bakkers in bedrijf - editie 9

Bakkers in bedrijf - editie 9

In dit nummer staat Industrie centraal. Verschijning: 11 november.      

Bakkers in bedrijf - editie 8

Bakkers in bedrijf - editie 8

 In deze editie staat het thema Feestdagen centraal. Verschijning: 18 oktober.    

Bakkers in bedrijf - editie 7

Bakkers in bedrijf - editie 7

In deze editie staat het thema Koeling centraal. Verschijning: 13 september.    

Bakkers in bedrijf - editie 6

Bakkers in bedrijf - editie 6

 In deze editie staan grondstoffen centraal. Verschijning: 8 juli.

Bakkers in bedrijf – editie 4
Bakkers in bedrijf – editie 4

Het thema van dit nummer is bedrijfsvoering. Met onder andere: Creativiteit als wapen, Supermarktsector staat op zijn kop en Echte Bakker Arjan van der Eijk.

Bekijk de inhoud
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 39,99  ex. BTW

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven
Evenementen

Expo GastroPan 2020

21 juni 2020 - 23 juni 2020

Lees meer

More than Drinks Inspiration!

6 september 2020 - 7 september 2020

Lees meer

Empack 2020

15 september 2020 - 17 september 2020

Lees meer
Bakkers in bedrijf op Social

Social Logo Facebook AleaSocial Logo Instagram AleaSocial Logo Twitter Alea

Social Logo Linkedin Alea