Bakkers in bedrijf - editie 8

- Zo interesseer je jongeren voor de voedingsindustrie
- Oude granen van Nederlandse bodem
- Nobel’s Brood in Dordrecht is allesbehalve een koude bakker
- Goed voorbereid de feestmaand in
- Iba 2018 inspireert
- Decemberstress? Op tijd beginnen is het halve werk
- Grenzen verleggen op Ice this Day
- Inspirerende workshops bij Bakeplus Event
- Hans Heiloo en François Brandt over hun liefde voor brood
En de vaste rubrieken
- Zomaar een moment
- Uit de branche
- Nieuws in beeld
- Bakery Nexus
- NBOV
- Vraagbaak NBC
- Column Beko
- Financieel
- Management
- Consument
- Recept NPT
- Boeken
In deze editie
Op ontdekkingsreis met brood
Hans Heiloo stopte als lid van het Nederlands Patisserieteam om al zijn tijd in zijn nieuwe liefde brood te kunnen stoppen. Een paar weken later verzuchtte François Brandt ten overstaan van een lokaal vol ROC-leerlingen: “Ik heb dertig jaar in de patisserie gewerkt, maar brood, oh brood is zoveel mooier.” Tijd voor een dubbelgesprek.