Bakkers in bedrijf - editie 5

Cover Bakkers in bedrijf 5-2019

In Bakkers in bedrijf 5-2019 staan grondstoffen centraal. De keuze voor grondstoffen is voor iedere bakker anders. Grondstoffen bieden de mogelijkheid om je als bakker te onderscheiden. Zo maalt bakker Boersma  een deel van zijn grondstoffen in zijn eigen bakkerij. En bij Rose&vanilla werken de bakkers met gluten- en lactosevrije grondstoffen.

Je onderscheiden kan bijvoorbeeld ook door je chocolade eens van een ander merk te kopen, de allerbeste hazelnoten te (gaan) gebruiken of door minder suiker in je slagroom te doen. Alles bij elkaar biedt deze editie van Bakkers in bedrijf je hopelijk inspiratie om eens met een fris oog naar je eigen ingrediënten te kijken en te bedenken of je iets anders wilt gaan doen. En hoe je dat dan vervolgens met je klanten communiceert. Want ook door jouw grondstoffenkeuzes goed uit te leggen, onderscheid je je als bakker.

In deze editie

  • De positieve invloed van volkoren
  • Rose&vanilla bakt lactose- en glutenvrij
  • Investeren in een duurzamer en zuiniger bedrijf
  • Sjouke Boersma maalt zijn meel deels zelf
  • Grip op Grondstoffen - Genootschap voor de Bakkerij over suiker
  • Hoe voorkom je grondstofallergieën?
  • De meetbare effecten van Facebook
  • Brood wordt minder vaak thuis gegeten

En de rubrieken

  • De toekomst
  • Nieuws in beeld
  • Uit de branche
  • Vraagbaak NBC
  • Column Beko
  • Beurzen
  • Financieel
  • Column NBOV
  • Recept BoulangerieTeam
  • Boeken