Bakkers in bedrijf – editie 4

Bakkers in bedrijf_Cover
  • Institute viert alumnidag
  • Ireks introduceert innovatie op gebied van volkoren
  • De Bakker van Hoorn deelt haar visie op voeding
  • Fruit Life uit Babberich maakt fruitproducten zonder kunstmatige toevoegingen
  • EverBake en Heuft demonstreren thermische olieovens
  • Zelfgedraaid ijs is een mooie manier om klanten te trekken, maar let op hygiëne
  • Gelato Burano wil van waarde zijn in woonwijken
  • Broodbijbel leert consument bakken
  • Inspiratie uit Antwerpen - Met Callebaut en Beko mee op chocolade trendtour naar België

En de vaste rubrieken

  • Zomaar een moment
  • Uit de branche
  • Nieuws in beeld
  • Vraagbaak NBC
  • Column Bakery Nexus
  • Column NBOV
  • Management
  • Financieel
  • Consument
  • Recept Nederlands Patisserie Team
  • Boeken