Bakkers in bedrijf – editie 3

Bakkers in bedrijf_Cover 3
  • Gelato Festival Challenges: inspirerende wedstrijden in België en Nederland
  • Geslaagde Bakkersvak: Prima sfeer, ruime opzet en een groei van tien procent
  • Vierakker herbergt Chocolaterie Magdalena op landgoed ’t Suideras
  • Peter Bakt Brood vindt wiel zelf uit
  • More Pastry maakt taarten voor iedereen
  • Allergenen: kunt u er chocola van maken?
  • Heel de wereld bakt met machines van de Kaak Group
  • Peter Bienefelt vertelt over zijn weg naar de Masters
  • Na een carrière als bankier maakte Gad Bros de overstap naar banket

En de vaste rubrieken

  • Zomaar een moment
  • Uit de branche
  • Nieuws in beeld
  • Vraagbaak NBC
  • Column Bakery Nexus
  • Column NBOV
  • Management
  • Financieel
  • Consument
  • Recept BoulangerieTeam
  • Boeken