Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Bakkers in bedrijf | editie 7-2024
In deze editie
Food in Transitie 2030: Technische én sociale innovatie
Wetenschappelijk onderzoek en innovatie zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. Alles kan beter, mooier én sneller. De druk om bij te blijven ligt dus hoog: het is innoveren of verzuipen.
31 maart 2022
Lotte van Keulen
Pizzadeeg vergt andere aanpak
Pizza's zijn er in allerlei soorten en maten. Van Napolitaanse pizza tot panpizza’s en niet te vergeten de nieuwste trend: pinsa romana. Hiervoor maakt Rademaker industriële deeglijnen. Een proces da...
16 september 2024
Bianca Roemaat
Voorkom verzuim
Het is belangrijk om aandacht te besteden aan personeel en verzuim. Als ondernemer wil je je risico’s zoveel mogelijk beperken. De NBOV biedt een verzuimverzekering aan met gunstige voorwaarden en kan...
7 oktober 2024
Romy Rapis
Rustique BT80
De Rustique BT80 is door Maurits de Greef gemaakt tijdens de Europese Kampioenschappen (Coupe d’Europe de la Boulangerie Artisanale 2024) in Frankrijk. Een van de wedstrijdopdrachten was het maken va...
7 oktober 2024
BoulangerieTeam
Fiscale plannen nieuwe kabinet
Het eerste belastingplan van het kabinet Schoof bevat verschillende fiscale maatregelen die in het Hoofdlijnenakkoord van 16 mei 2024 zijn afgesproken. Wat kunnen we verwachten van onze nieuwe regerin...
7 oktober 2024
Bouwer & Officier
‘Inspiratie door bakkers op sociale media’
Lieke Brouns (19) heeft onlangs haar diploma voor opleiding niveau 4 Patissier behaald en werkt bij chocolaterie ‘t Chocolade Mulke in Simpelveld. Af en toe deelt ze haar creaties op sociale media en ...
7 oktober 2024
Ilse Reus
Automatiseren
‘Sorry, maar ik ben vandaag alleen’. De verkoopster in de bakkerswinkel die ik elke zaterdag bezoek, verontschuldigt zich. We moeten even wat langer wachten. Het is vakantietijd. De meeste klanten zij...
7 oktober 2024
Bianca Roemaat
‘Ambacht matters’
Patissier Kiki Suijkerbuijk is met ingang van 1 juli 2024 bij Debic in dienst getreden als culinair adviseur voor Nederland en België. Ze heeft ervaring opgedaan bij diverse bakkerijen en is sinds 201...
15 oktober 2024
Kiki Suijkerbuijk
Turbulent jaar voor bakkerijgrondstoffen
2024 is tot nu toe een turbulent jaar voor grondstoffen in de bakkerijsector. De cacao- en boterprijzen zijn fors gestegen. Op de suikermarkt gooien recente gebeurtenissen in Brazilië roet in het ete...
15 oktober 2024
Alex Jurvillier
‘Onze hazelnoottaart is beroemder dan wijzelf’
De Hazelino is een begrip onder de klanten van Banketbakkerij Smeets in Spijkenisse. Het succes van de taart is onder andere te danken aan de gunstige prijs én de zachte en luchtige crème, gemaakt met...
15 oktober 2024
Janneke Vermeulen
1
2
>
>>
Bakkers in bedrijf | editie 7-2024