Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Bakkers in bedrijf | editie 7-2020
In deze editie
Medewerkers 2.0 voor industrie en ambacht
Een gezonde toekomst voor de bakkerij- en zoetwarensector, daar zet het Bakery Sweets Center in Noord-Nederland zich voor in. Het is hiermee een voorbeeld voor de rest van het land. “Het tekort aan go...
4 september 2020
Michelle de Koning
Dubbel
Op sommige dagen voelt het zo dubbel. Gewoon je werk doen terwijl de wereld onder een pandemie gebukt gaat. Geen kus voor mijn moeder, wel bijeenkomsten met meer dan vijftig mensen, van wie ik een gro...
4 september 2020
Michelle de Koning
Verander je mee?
We zijn met iets moois bezig! Dat kan ik toch wel zeggen na twee maanden voorzitterschap van de NBOV. Ik hoop dat jullie daar ook iets van kunnen merken. Gezien het aantal reacties dat ik de laatste w...
4 september 2020
Arend Kisteman (Voorzitter NBOV)
‘Bijzonder om een eigen product te ontwikkelen’
Nanouk Smits (20) rondde haar studie Food Commerce & Technology aan Hogeschool Inholland af met een afstudeerstage bij Bakkerij Kees Gutter. Daar ontwikkelde ze een nieuwe haverkoek met bijna 50 proc...
15 september 2020
Marloe van der Schrier
Baguettes met poolish
Nu veel mensen deze zomer niet naar het buitenland op vakantie zijn geweest of zelfs thuis zijn gebleven, is het fijn toch nog iets van een vakantiegevoel in huis te halen met een smakelijke Franse ba...
18 september 2020
Nederlands Boulangerieteam
Profiteer zo mogelijk van de steunmaatregelen
Het kan u niet ontgaan zijn dat de overheid een groot aantal maatregelen heeft opgetuigd om ondernemers door de coronacrisis te helpen. Hebt u ze al optimaal benut?
24 september 2020
Een machine vindt geen betere machine uit
Wie mij een beetje kent, weet dat ik graag op bezoek ga bij machinefabrikanten en eindeloos kan kijken naar filmpjes van ingenieuze bakkerijmachines. Dat ik het leuk vind om in een bakkerij te kijken ...
1 oktober 2020
Beko Advies
Heel wit tarwebrood met tijgerprint
Tijgerbrood, kan ik mijn brood zo blijven noemen na invoering van het vernieuwde Warenwetbesluit Meel en brood? Linda van Zonsbeek, kennisspecialist bij NBC, geeft antwoord.
6 oktober 2020
<<
<
1
2
Bakkers in bedrijf | editie 7-2020