Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Bakkers in bedrijf - editie 4-2019
In deze editie
Medewerkers binden en boeien
De economie draait op volle toeren, met als gevolg dat veel organisaties op dit moment onder (grote) druk staan. Hierdoor ontstaat krapte op de arbeidsmarkt. Veel bakkerijondernemers worden hier da...
3 mei 2019
Actie zorgt voor reactie
Mijn woorden in Bakkers in bedrijf 1 van dit jaar hebben flink wat stof doen opwaaien. Dat was ook de bedoeling: ik vind dat een column spraakmakend hoort te zijn en mensen aan het denken moet zetten.
3 mei 2019
Medewerkers? Mededenkers!
Onlangs was ik met een aantal andere ondernemers bij een bijeenkomst met Mona Keijzer, de staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat. Ik mocht tijdens die bijeenkomst een pitch verzorgen als...
3 mei 2019
Chocolate lovers - Travel cake
Bart de Gans is deze keer de man achter dit recept. Bart: “Ik deel met genoegen mijn kennis van chocolade en patisserie en verzorg gastcolleges, masterclasses en presentaties. Kennis is immers het...
3 mei 2019
Cakes - Rutger van den Broek
We mogen inmiddels stellen dat Rutger van den Broek zijn sporen in de bakwereld verdiend heeft. Het is nauwelijks nog nodig zijn claim to fame – hij is de eerste winnaar van Heel Holland Bakt – erb...
7 mei 2019
'Suikervrij vind ik niets. Een gebakje is een traktatie’
Anne Overmeer (23) werkt bij Patisserie Kuyt in Amsterdam. Ze droomt van een eigen zaak, maar ziet ook de voordelen van haar werk nu. “Ik kan mijn eigen dingen inbrengen en tegelijkertijd laat ik h...
3 september 2019
<<
<
1
2
Bakkers in bedrijf - editie 4-2019