Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Bakkers in bedrijf | editie 2-2022
In deze editie
Is uw zakelijke relatie goed geregeld?
Een persoonlijke relatie vastleggen en wat dit betekent, is vaak wel bekend. Maar geldt dit ook voor een zakelijke relatie?
22 maart 2022
Bouwer & Officier
Schept het Warenwetbesluit straks duidelijkheid?
Veel broodnamen veranderen met de komst van het vernieuwde Warenwetbesluit. Snapt de klant het nog?
22 maart 2022
Pauline Houtsma (NBC)
Kip-kerrie hapjes
Kip-kerrie hapjes zijn al jaren een klassieker in het assortiment van Huize van Wely in Noordwijk. Chefpatissier Robin Hoedjes vindt dat dit hartige product een mooie aanvulling kan zijn op het zoe...
6 april 2022
Nederlands Patisserie Team
Nieuwe indeling en automatisering voor Bakkerij De Lekkerbek: "Bakken is leuker dan verbouwen"
Van 250 naar ruim 2000 vierkante meter. Bakkerij De Lekkerbek in Gronsveld van Ruud en René Mingels is dankzij de nieuwbouw acht keer zo groot geworden. Van idee tot realisatie duurde het hele proc...
19 april 2022
Naomi Heidinga
Klassiek Frans
Na drie boeken over kleine zoete en hartige taartjes komt patissier Meike Schaling met een boek over Franse klassiekers genaamd Franse taartjes – Klein en groot. Van croissants, éclairs, macarons e...
30 mei 2022
<<
<
1
2
Bakkers in bedrijf | editie 2-2022