Recepten

Uit dit dossier
Strandhoed Marie - fris zomers gebakje

Strandhoed Marie - fris zomers gebakje

De zomer staat voor de deur, en die vormt voor dit recept de inspiratiebron. Met deze eyecatcher, Marie gedoopt, geef je je vitrine een origineel accent. Het is een strak gebakje met mandarijnencompote en jocondebiscuit als interieur, omhuld met een frisse yoghurtmousse op een dun plakje sable. Om de mousse te beschermen is het geheel afgespoten met...

Samenwerking Dutch Pastry Team en Andros Chef

Samenwerking Dutch Pastry Team en Andros Chef

Het Dutch Pastry Team maakt bekend dat de bestaande samenwerking met ijswinkel.nl is uitgebreid met een nieuwe partner Andros Chef. Patissier Robin hoedjes deelt daarom zijn recept Bombe aardbeien.

Zoete drievlecht - Brioche met karamelspijs en chocolade

Zoete drievlecht - Brioche met karamelspijs en chocolade

Deze zoete brioche feuilletée, ingevlochten met karamelspijs en stukjes walnoot, kun je eten bij het ontbijt, als tussendoortje of als dessert. Hij is kortom altijd lekker!

Purple lady - Fruitige bombe

Purple lady - Fruitige bombe

De purple lady is gebaseerd op blauwe bessen en vanille. Blauwe bessen zijn niet alleen lekker, maar ook supergezond. De paarse kleur van deze bombe past uitstekend bij Patisserie en chocolaterie George Vis, want die kleur is er in alle verpakkingen verwerkt.

Cranberry twister - Romig desembroodje

Cranberry twister - Romig desembroodje

De Cranberry Twister is een heerlijk zoet en romig broodje op van basis van desem en volle kwark, met een vulling van cranberry’s. Het is geschikt om te eten als tussendoortje, maar past ook prima bij een brunch of high tea. Het formaat van het broodje is naar eigen keuze te bepalen.