Recepten

Uit dit dossier
1-2-3 Patisserie: De kortste weg naar eigentijds gebak met Debic en Bakeplus

1-2-3 Patisserie: De kortste weg naar eigentijds gebak met Debic en Bakeplus

Eigentijdse patisserie is gebak met een moderne uitstraling, meer texturen en meer smaak. De vraag ernaar wordt steeds groter. Daarom helpt Debic je, samen met Bakeplus, graag een selectie trendy patisserie te ontwikkelen. Met behulp van ons 1-2-3 patisserieconcept kun je eenvoudig aan de slag met het uitbreiden van je bestaande assortiment.

Croissant-kroon

Croissant-kroon

Een recept voor de feestdagen van Maurice Damen, culinair adviseur bij Vandemoortele.

Twister-extra

Twister-extra

Een recept van Maurice Damen, culinair adviseur bij Vandemoortele.

IREKS komt met decemberrecepten

IREKS komt met decemberrecepten

Met de decembermaand in aankomst, presenteert IREKS drie nieuwe receptvariaties: een kruidnoottaartje, een wintertaartje en een pepernotenbrood.

Skyrbroodje - Eiwitrijk, vetvrij en toch romig

Skyrbroodje - Eiwitrijk, vetvrij en toch romig

Skyr komt van oudsher uit IJsland. Een zuivelproduct, ooit bedoeld voor mensen die in zware omstandigheden leefden. Het heeft een romige smaak, is vetvrij en eiwitrijk. Ideaal voor sporters, mensen die herstellende zijn en voor iedereen die lekker én gezond wil eten.