Opleiding

Uit dit dossier
Bakery Institute verplaatst alle cursussen tot 6 april naar later dit jaar

Bakery Institute verplaatst alle cursussen tot 6 april naar later dit jaar

Het Bakery Institute heeft besloten om vanwege het coronavirus alle cursussen tot 6 april te verplaatsen naar later dit jaar. "Ondanks dat we met kleine groepen werken, willen we onze verantwoordelijkheid nemen en bovendien voelt het niet goed om bezig te zijn met paaseieren en taart op dit moment", laat Tamara Hoogerwaard weten in een reactie.

François Brandt werd tien jaar geleden wereldkampioen

François Brandt werd tien jaar geleden wereldkampioen

Woensdag 10 maart 2010 werd François Brandt in Parijs uitgeroepen tot beste broodbakker ter wereld in de categorie sierstukken. Dit tien jarig jubileum laat zijn huidge werkgever het Bakery Institute niet ongemerkt voorbij gaan.

Food Innovation Academy wordt etalage voor werken in voeding

Food Innovation Academy wordt etalage voor werken in voeding

De Food Innovation Academy (FIA) in Vlaardingen wil gekwalificeerde medewerkers opleiden voor voeding gerelateerde bedrijven, gezamenlijk foodonderzoek doen en een bijdrage leveren aan het imago van food. Steeds meer partners uit het bedrijfsleven sluiten zich aan bij het samenwerkingsverband, zoals onlangs de Veenhuizen Groep en EverBake.

Later als ik groot ben dan word ik... banketbakker

Later als ik groot ben dan word ik... banketbakker

In het tv-programma 'Later als ik groot ben...' neemt presentator Jochem van Gelder kinderen uit groep 7 en 8 mee naar hun droombaan. In een van de nieuwste afleveringen staat de 11-jarige Dean centraal. Hij wil later graag banketbakker worden.

Nieuwe locatie voor Curio-opleidingen Brood&Banket

Nieuwe locatie voor Curio-opleidingen Brood&Banket

De mbo-opleidingen Brood en banket van Curio zijn verhuisd naar een nieuwe locatie. Sinds januari 2020 zitten de studenten in de gloednieuwe vestiging aan de noordelijke rondweg in Breda.