Inspiratie

Uit dit dossier
Over smaak valt te twisten!

Over smaak valt te twisten!

Stichting Ambachtelijke Bakkerij onderzocht opvolging Oliebollentest Een waterdichte testmethode, een gedegen communicatieplan opgezet door de Stichting Ambachtelijke Bakkerij, NBOV en NBC én een nieuwe, landelijke mediapartner. Eigenlijk ligt alles klaar voor een nieuwe oliebollencompetitie, nu het Algemeen Dagblad met zijn jaarlijkse smaaktest is...

Geef uw social media kanalen een boost met de gratis Embrosa app!

Geef uw social media kanalen een boost met de gratis Embrosa app!

©Stichting Ambachtelijke Bakkerij Als bakker bent u goed in uw vak, weet u alles van uw producten, kent u uw klanten en weet u wat er speelt in de regio. Maar misschien vindt u het lastig om actief bezig te zijn met social media? De Stichting Ambachtelijke Bakkerij ondersteunt u hier graag bij en geeft u extra marketingkracht met de Embrosa app! Waarom...

Nationaal schoolontbijt 2018: inschrijven kan nog!

Nationaal schoolontbijt 2018: inschrijven kan nog!

Tot 30 september kunt u zich nog aanmelden voor het Nationaal Schoolontbijt 2018. Daarmee zet u uw bakkerij mooi op de kaart bij kinderen, scholen en ouders uit de buurt. Tijdens de 16e editie van het Nationaal Schoolontbijt van 5 t/m 9 november gaan op duizenden basisscholen in heel Nederland meer dan een half miljoen kinderen samen gezond ontbijten....

Breng uw eigen ode aan brood

Breng uw eigen ode aan brood

Hopelijk heeft u hem al een keer voorbij zien komen op televisie of social media: de prachtige Ode aan Brood, onderdeel van de TV-commercial die brood stevig op de kaart wil zetten. De commercial is een van de eerste landelijke activiteiten binnen de campagne ‘Brood uit Europa. Goed verhaal’: een initiatief van onze bakkerijbranche, in samenwerking...

Banket bewaar- en serveertips

Banket bewaar- en serveertips

Zo’n overheerlijke slagroomsoes van je ambachtelijke (banket)bakker of een lekker warm worstenbroodje eet je natuurlijk het liefste direct op. Soms moet je echter even wachten. Totdat het bezoek is gearriveerd of het eindelijk lunchtijd is. Hoe bewaar je de lekkernijen van de banketbakker? En hoe serveer je deze op hun best? Tekst en beeld: Stichting...