In de media
Uit dit dossier
Bakkers in de media | Week 13-2023
Varkensvet of smout als broodverbeteraar, Theo Heere van de branchevereniging VBZ over het gehalte van suiker, zout en vet in zoetwaren en de winnaar van het beste paasbrood. Wat lazen we de afgelopen week over de branche? Een greep uit de media.
Bakkers in de media | Week 12-2023
Geen doorstart voor Bakkerij Jonker, tarweprijs blijft dalen en Siemon de Jong stopt met taarten van Abel. Wat lazen we de afgelopen week over de branche? Een greep uit de media.
Bakkers in de media | Week 11-2023
Nieuwe graandeal met Rusland, Nederlandse broodconsumptie zit weer in de lift en een interview met de 16-jarige winnares van het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje. Wat lazen we de afgelopen week over de branche? Een greep uit de media.
Bakkers in de media | Week 10-2023
Nieuwe kansen voor brood vanwege de eiwittransitie, bakkers hebben nog steeds last van hoge energie en loonkosten en Broodje Deeg start een petitie voor opening op zondag. Wat lazen we de afgelopen week over de branche? Een greep uit de media.
Bakkers in de media | week 9-2023
Een compensatie voor de hoge energieprijzen, ‘heethoofdbrood’ is nu verkrijgbaar, een petitie tegen de openingstijden van Broodje van Eigen Deeg en blauwe tompoucen voor de overwinning van de KNVB-kwartfinale. Wat lazen we de afgelopen week over de branche? Een greep uit de media.