Dossier

Horecava 2019

De Horecava vindt plaats van 7 tot en met 10 januari in de RAI in Amsterdam. Op deze vakbeurs voor en door de foodservice industrie zijn ruim 65.000 horecaprofessionals van zo’n 40.000 geïnteresseerde bedrijven op zoek naar trends en nieuwe producten en diensten.

  • Horecava 2019 van start

    Vandaag, 7 januari, start de 63e editie van de Horecava. Deze vakbeurs biedt vier dagen lang inspiratie voor horecaprofessionals. Ook voor de bakkersbranche is er van alles te beleven. Lees verder →

    Deel dit artikel
  • Horecava Innovation Awards

    Kanshebbers Horecava Innovation Award

    Tijdens de Horecava vindt op 7 januari de uitreiking van de Horecava Innovation Award plaats, de prijs voorde beste innovatie in de foodservice branche. Onlangs maakte de jury de genomineerden bekend. Lees verder →

    Deel dit artikel
  • Inschrijving Horecava Awards 2019 geopend

    De inschrijving voor de Horecava Innovation Award 2019 is geopend. Bedrijven kunnen tot en met 26 oktober hun case insturen. Daarmee maken ze kans om in de voetsporen te treden van eerdere winnaars als Pure Pacific Yellowtail, Hemelswater, Rosval, IBM, MyOrder, VerdraaidGoed en Flammkuchen Nederland.… Lees verder →

    Deel dit artikel