Feestdagen

Uit dit dossier
De feestdagen bij Patisserie de Bijenkorf

De feestdagen bij Patisserie de Bijenkorf

Macarons, chocoladeletters, marsepein, bonbons, hartige taarten; de patisserie van de Bijenkorf draagt al jaren bij aan de goede naam van het warenhuis. In de bakkerij van de Bijenkorf maken ze alle producten voor de eigen vestigingen en externe klanten. Mark Potma, manager patisserie, vertelt over de uitdaging om het enorme feestdagenassortiment tijdig...

Voorbereidingen voor een feestmaand

Voorbereidingen voor een feestmaand

Afgelopen jaar ging de proeverij van Landwaart Culinair in Maartensdijk wegens corona niet door. Dit jaar hoopt het bedrijf wel weer een breed assortiment aan hapjes te laten proeven, zodat klanten zich kunnen voorbereiden en verheugen op het complete decemberassortiment van de versspeciaalzaak – waaronder de feestelijke desserts van Ronald van Haarlem.

Stichting Ambachtelijke Bakkerij laat bakkers zelf kiezen

Stichting Ambachtelijke Bakkerij laat bakkers zelf kiezen

Dit najaar publiceert de Stichting Ambachtelijke Bakkerij geen decemberspecial van het magazine Bakwerk, maar laat zij de bakker zijn eigen tijdschrift samenstellen. Dat kan aan de hand van een catalogus met artikelen, gecombineerd met eigen inbreng, zoals een voorwoord, logo’s, bestellijsten of aanbiedingen. Zo krijgt iedere bakker zijn eigen unieke...

Profiteer optimaal van de feestdagen!

Profiteer optimaal van de feestdagen!

De decembermaand komt er weer aan. Hoe kan ik mijn omzet in die periode verhogen?

Croissant-kroon

Croissant-kroon

Een recept voor de feestdagen van Maurice Damen, culinair adviseur bij Vandemoortele.