Events

Uit dit dossier
Royal Koopmans presenteert Nedertarwe: graan van Hollandse bodem

Royal Koopmans presenteert Nedertarwe: graan van Hollandse bodem

Al tien jaar werkte Royal Koopmans aan de ontwikkeling van een baktarwe uit Nederland. Nu is het bedrijf daar eindelijk in geslaagd en brengen ze een nieuw assortiment op de markt: Nedertarwe. Dinsdag 18 januari presenteerde Royal Koopmans de Nedertarwe in een livestream aan bakkers, boeren en andere geïnteresseerden.

NBC organiseert online talkshow over de toekomst

NBC organiseert online talkshow over de toekomst

Het Nederlands Bakkerij Centrum organiseert op 27 januari de online bijeenkomst ‘Blik op de Toekomst’.

Congresprogramma Food Technology bekend: Food meets hightech

Congresprogramma Food Technology bekend: Food meets hightech

Op 1 en 2 december organiseren Mikrocentrum en vakblad EVMI (Alea Publishers) samen het congres Food Technology 2021 in de Brabanthallen, ’s-Hertogenbosch. Hier komen food en hightech samen, met als doel de voedingsmiddelenindustrie op weg te helpen naar 2050. Oftewel: hoe kan het efficiënter, effectiever, duurzamer?

Ambacht staat centraal tijdens vierde editie Dag van de Echte Bakker

Ambacht staat centraal tijdens vierde editie Dag van de Echte Bakker

De Echte Bakkers openden zaterdag 30 oktober hun deuren voor de vierde editie van de Dag van de Echte Bakker. Het ambacht stond deze dag centraal. Bakkers toonden klanten het bakkersambacht en lieten hun producten proeven.

Nationaal Schoolontbijt 2021 van start in Rotterdamse Kuip

Nationaal Schoolontbijt 2021 van start in Rotterdamse Kuip

In de Rotterdamse Kuip ging vandaag, 1 november, het Nationaal Schoolontbijt van start. Presentator Klaas van Kruistum verzorgde samen met voetballer Soufiane Touzani de officiële aftrap van de 19e editie.