Events

Uit dit dossier
Week van de RI&E in 2021

Week van de RI&E in 2021

Van 21 tot en met 25 juni is het weer tijd voor de Week van de RI&E. Ook in 2021 verbindt het Sociaal Fonds bakkersbedrijf hier een actie aan. Hiermee kunnen bakkers een goede industriële stofzuiger winnen. Een belangrijk hulpmiddel bij het schoonmaken, wat weer een belangrijk onderdeel is van de risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E).

Tweede Nacht van de Arbeid

Tweede Nacht van de Arbeid

Duurzaam Inzetbaarheid Centrum (DIC) organiseert in de nacht van vrijdag 30 april op zaterdag 1 mei de Nacht van de Arbeid. Meer dan 20.000 werkenden worden die nacht door CEO’s en hun managementteams in de schijnwerpers gezet.

Masterclass over verminderen problemen nachtdiensten

Masterclass over verminderen problemen nachtdiensten

In Nederland werken bijna 1,3 miljoen mensen soms of regelmatig ’s nachts. Denk bijvoorbeeld aan zorg, hulpdiensten, industrie en natuurlijk ook bakkers. Voor deze groep wordt op 28 april de gratis Masterclass Dag van de Nacht georganiseerd over het verminderen van de problemen van het draaien van nachtdiensten en ploegendiensten.

Webinar Warenwetbesluit Meel en brood

Webinar Warenwetbesluit Meel en brood

Door het nieuwe Warenwetbesluit Meel en brood verandert er veel voor de bakker. Bijvoorbeeld de benamingen van brood, de receptuur van meergranenbrood of desem. Daarom organiseert het Nederlands Bakkerij Centrum in samenwerking met de Nationale Bakkerij Academie op 11 maart een webinar.

FIA organiseert online kenniscafé over smaak en gezondheid

FIA organiseert online kenniscafé over smaak en gezondheid

Dinsdag 9 maart organiseert de Food Innovation Academy (FIA) het online kenniscafé VIA FIA met de titel Over smaak en gezondheid valt (niet) te twisten. De sprekers zijn topkok Peter Klosse en meester patissier Hidde de Brabander.