Evenementen

Uit dit dossier
VABA-demo Créateurs de Desserts

VABA-demo Créateurs de Desserts

Dinsdag 22 oktober gaven de Créateurs de Dessert de VABA-demo op de bakkerijschool Ter Groene Poorte. Het thema was toegankelijk gebak. Drie van de leden - Niek Bossaert, Sam Bossu en Tanguy Coelis, chef van bij patisserie Manus - vervulden de rol van gastheer tijdens de demonstratie.

Geslaagde reis Hemelter Mühle aan Südback

Geslaagde reis Hemelter Mühle aan Südback

De Südback is een beurs voor de ambachtelijke bakkerij, waar zowel grondstofleveranciers als machinebouwers en interieurbouwers hun nieuwste ontwikkelingen laten zien. De Hemelter Mühle organiseerde dit jaar een busreis naar deze beurs in Duitsland.

Echte Bakker Thijs Koolen wint Vlaaikeuring 2019

Echte Bakker Thijs Koolen wint Vlaaikeuring 2019

Thijs Koolen, de Echte Bakker bakt de lekkerste vlaaien. De jury wees hem aan als winnaar van de vlaaikeuring. "Een goede vlaai is dun van leer en dik van smeer. De vlaaien van Thijs Koolen waren uitmuntend gebakken", aldus juryvoorzitter Vries.

Europain 2020

Europain 2020

Begin volgend jaar vindt in Parijs de tweejaarlijkse vakbeurs Europain plaats. Op Europain 2020 komen vier dagen lang, van 11 tot en met 14 januari, professionals uit de brood- en banketbakkerijbranche bijeen.

Programma Dutch Foodweek bekend

Programma Dutch Foodweek bekend

Het programma van de vijfde editie van Dutch Food Week, voorheen Dutch Agri Food Week, is bekend. Het varieert van een kookwedstrijd voor kinderen tot de Startup Challenge georganiseerd door jong talent én gevestigde ondernemers. Van 5 tot en met 16 oktober krijgt heel Nederland, van stad tot platteland, de kans om meer te leren over lekker, veilig...