Chocolade

Uit dit dossier
Chocolate Academy organiseert webinar voor paascreaties

Chocolate Academy organiseert webinar voor paascreaties

De feestdagen zitten er weer op. Maar patissiers en chocolatiers richten zich alweer op de volgende feestdag, Pasen. Daarom organiseert de Chocolate Academy België gratis live webinar voor professionals over paascreaties.

Chocoladeliefhebbers willen duurzame cacao

Chocoladeliefhebbers willen duurzame cacao

Europese consumenten kiezen het liefst chocoladeproducten met duurzaam verkregen cacao en zijn bereid daar extra voor te betalen. Dat wijst onderzoek van Cargill uit.

La Fève presenteert tweede editie Sterrenbonbons

La Fève presenteert tweede editie Sterrenbonbons

Meester chocolatier Geert-Jan Heesterbeek van La Fève in Maastricht lanceert de tweede editie van zijn Sterrenbonbons. Hij ontwikkelde de Sterrenbonbons in samenwerking met tien sterrenchefs. In elke bonbon is de signatuur van de chef te proeven. Meesterkok Toine Hermsen nam de eerste doos in ontvangst.

Frank Haasnoot ambassadeur Cacao Barry en Mona Lisa Decorations

Frank Haasnoot ambassadeur Cacao Barry en Mona Lisa Decorations

Enkele weken geleden kondigden Cacao Barry en Mona Lisa Decorations aan dat Frank Haasnoot hun eerste Global Brand Ambassador is geworden. Beide merken hebben de samenwerking op Instagram aangekondigd en beloven inspirerende samenwerkingen.

Maak het verschil met Mood Chocolates van Callebaut

Maak het verschil met Mood Chocolates van Callebaut

Kleur bekennen. Daar draait het om bij de Mood Chocolates. Het is een nieuw concept van Callebaut, dat aansluit op de behoeften van de nieuwe generatie consumenten en is gebaseerd op de trend Mood Food.