Binnenkijken

Uit dit dossier
Nieuwe vestiging Bufkes in Geldrop

Nieuwe vestiging Bufkes in Geldrop

3 juni opent de nieuwe vestiging van Bufkes in Geldrop. De franchisenemers René en Vivian Pepels geven leiding aan deze nieuwe vestiging in het centrum van Geldrop

Broodspecialist Sjouke Boersma maalt zijn meel deels zelf

Broodspecialist Sjouke Boersma maalt zijn meel deels zelf

Sjouke Boersma is de vierde generatie bakker in de familie Boersma. Hij specialiseert zich in brood. Het meel dat hij hiervoor gebruikt, maalt hij deels zelf. “Dat kan bijna niet anders als je specialiteitenbrood wilt maken”, vertelt de bakker.

Inspiratie in Wenen

Inspiratie in Wenen

In aanloop naar de vakbeurs Südback, 21 tot en met 24 september in Stuttgart, organiseerde de beursorganisatie een korte inspiratietour voor de internationale pers in Wenen. We bezochten onder andere Konditorei Oberlaa en Boulangerie en patisserie Parémi.

Nieuwe bakkerij voor De Bakkers Lamers

Nieuwe bakkerij voor De Bakkers Lamers

De Bakkers Lamers is verhuisd naar een nieuwe bakkerij. Op de nieuwe locatie wordt niet alleen groot brood gebakken, maar ook klein brood en banket. Voorheen gebeurde dit op twee aparte locaties. Door de groei van de omzet was vooral de broodbakkerij te klein geworden.  De bouw van de nieuwe vestiging aan de Cereslaan in Heesch vond plaats onder...

Jozeph Verloop verbouwt bakkerij en winkel

Jozeph Verloop verbouwt bakkerij en winkel

Bakker Jozeph Verloop, eigenaar van De Bakkers van Verloop, heropende eind juni zijn bakkerswinkel in Gorredijk. “Een aantal weken geleden hebben we de verbouwing van de bakkerij zelf afgerond. We hebben de bakkerij vergroot en de apparaten gemoderniseerd. We hebben vooral ruimte gemaakt voor meer remrijskasten. Zo kunnen we overdag meer degen draaien...