Op 4 en 5 maart beleeft vakbeurs Bakkersvak z’n zevende editie in de Evenementenhal Gorinchem. Bekijk in dit dossier wat er allemaal op ‘de inspiratiedagen voor de bakkerij’ is te zien en te beleven.
-
Alles over Bakkersvak in vijfde Bakkersvak Journaal
In aanloop naar de beurs brachten Bakkersvak en Bakkers in bedrijf samen het Bakkersvak Journaal uit met alle nieuwtjes rondom Bakkersvak 2018. Nu sluiten we af met de vijfde en laatste editie. Lees verder →
Deel dit artikel -
Meer dan 8400 professionals bezochten Bakkersvak
De zevende editie van Bakkersvak 2018 verliep succesvol. 8.453 professionals bezochten de vakbeurs, een stijging van 10 procent ten opzichte van 2017. Lees verder →
Deel dit artikel -
Kees Baars wint Gelato Festival Challenge
Kees Baars van IJssalon Ijsie Prima (Callantsoog) is Nederlands Kampioen Gelato geworden met zijn Spiced Coffee-ijs met kardemom Lees verder →
Deel dit artikel -
Meneba introduceert nieuwe meergranensoort Sézame
Tijdens BakkersVak introduceert Meneba een nieuwe meergranensoort: Sézame. Sesamzaad is één van de oudste en bekendste zaden ter wereld. Lees verder →
Deel dit artikel -
Esther Faasen wint Dutch Pastry Award 2018
Tijdens de eerste dag van Bakkersvak 2018 won Esther Faasen de prestigieuze Dutch Pastry Award. Zij maakte het beste showstuk en, volgens de jury, een mooie en smaakvolle taart. Lees verder →
Deel dit artikel -
Impressie van de eerste dag van Bakkersvak 2018
De zevende editie van Bakkersvak opende gisteren op 4 maart de deuren op de nieuwe locatie in Gorinchem. Bekijk hier een impressie van deze eerste dag! Lees verder →
Deel dit artikel -
Bakkersvak 2019 groeit van 2 naar 3 beursdagen
Aan de vooravond van Bakkersvak 2018 maakt de organisatie bekend dat de 2019-editie wordt uitgebreid van twee naar drie beursdagen. De organisatie geeft daarmee gehoor aan de vraag vanuit de branche. Lees verder →
Deel dit artikel -
Ultrapak op de Bakkersvak
Ultrapak neemt dit jaar voor het eerst deel aan Bakkersvak. De exclusieve distributeur van SEALPAC, Pulsotronic, Sapphire en Supervac, toont innovatieve technologische- en verpakkingsoplossingen tijdens deze vakbeurs op 4 en 5 maart. Lees verder →
Deel dit artikel -
3D printen op Bakkersvak
Dit jaar is het thema van Bakkersvak op 4 en 5 maart ‘Klassiekers in een nieuw jasje’. Op deze vakbeurs laten Beko Techniek en byFlow zien dat dit nieuwe jasje ook 3D-geprint kan zijn. Lees verder →
Deel dit artikel
-
Aan de slag! Vijf tips voor na Bakkersvak
En dan is Bakkersvak 2018 weer voorbij. U bent geweest, hebt handen geschud, nieuwe dingen gezien, oude bekenden gesproken. Lees verder →
-
Een greep uit de boeiende stends
Carlo Kooltjes en Carlo Kuiper van Delta Horeca grootkeukentechniek bakken lichte wentelteefjes, een mooie snack van restanten brood. Lees verder →
-
Esther Faasen wint Dutch Pastry Award 2018
Tijdens de eerste dag van Bakkersvak 2018 won Esther Faasen de prestigieuze Dutch Pastry Award én de publieksprijs. Zij maakte het beste showstuk. Lees verder →
-
Hartverwarmend mooi en lekker ijs
IJs vormt een groeiend aandeel van de Bakkersvak. De Gelato Festival Challenge Nederland voegt daar een extra dimensie aan toe. Lees verder →
-
Hiljo en Hidde presenteren kurkuma en hazelnootspijs
Meester Boulanger Hiljo Hillebrand en patissier Hidde de Brabander geven tijdens Bakkersvak demonstraties bij Royal Steensma. Hiljo inspireert bezoekers met een bakje van brooddeeg met kurkuma. Hidde presenteert de mogelijkheden van hazelnootspijs. Lees verder →
-
Cookie Dough Chunks proeven
Van der Pol staat bekend om zijn gelamineerde degen: croissant- en bladerdeeg. Naast croissant- en bladerdeeg heeft Van der Pol ook geportioneerde degen, zoals koekjes en wafels, beslagen en custom-made degen. Lees verder →
-
Let’s bake a difference!
Ken je het Pandabroodje voor het Wereld Natuurfonds nog? Op Bakkersvak lanceert Bake for Life in samenwerking met Bakery Nexus een nieuwe goede-doelen-actie met als thema: bananenbrood voor Bake for Life! Bakery Nexus reist begin 2019 af naar Oeganda. Een unieke kans om met eigen… Lees verder →
-
Deuren Bakkersvak 2018 gaan bijna open
Het is bijna zover: komende zondag en maandag 4 en 5 maart opent Bakkersvak 2018 de deuren. Evenementenhal Gorinchem staat die twee dagen helemaal in het teken van inspiratie voor ambachtelijke (banket)bakkers, patissiers, chocolatiers, horecaprofessionals, cateraars en ijsbereiders. Lees verder →
-
Bakkersvak 2018: SAB weer samen met NBA en NBOV
Na een geslaagde samenwerking tijdens Bakkersvak 2017 hebben de SAB, NBA en NBOV ervoor gekozen ook in 2018 een gezamenlijke stand te bemannen. Bij deze drie-in-één-stand krijgen bezoekers een compleet plaatje aangeboden. Tekst en beeld: Stichting Ambachtelijke Bakkerij De SAB, NBA en NBOV zijn er… Lees verder →
-
Vipam richt zich op gemak en inspiratie
Bakkersvak is een belangrijke beurs voor Vipam, groothandel in grondstoffen en decoratiematerialen Lees verder →