Bakery Nexus

Uit dit dossier
Leerbedrijven: bedankt!

Leerbedrijven: bedankt!

We hebben weer een bewogen schooljaar achter de rug op het ROC Amsterdam aan de Elandsstraat. Een top bakkersschool, waar veel wordt ingespeeld op de trends en het vakmanschap. Het bakkersvak is trendy en er zijn veel enthousiaste studenten die kiezen voor een toekomst in ons prachtige ambacht. Ze willen niets liever dan creatief bezig zijn en de consument...

Productiviteitsgroei?

Productiviteitsgroei?

Lex Brakenhoff Onlangs verbleef ik samen met mijn gezin acht dagen lang op Bonaire. Om echt alles uit mijn vakantie te halen, besloot ik mijn werk even volledig los te laten. Geen mail en geen telefoon. Vooral de al maanden lopende onderhandelingen over een nieuwe cao kon ik missen als kiespijn. De eerste dagen moest ik, als Hollander uit het eeuwig...

Gevaarlijke E-nummers

Gevaarlijke E-nummers

Liesbeth Schuurbiers-WillemseR&D Assistant Puratos 100% natuurlijk, clean label, E-nummer vrij: we zien het steeds vaker en meer consumenten vragen hiernaar. Maar waarom eigenlijk en waar komt dat verlangen naar E-nummervrije producten vandaan? De hoge verwachtingen van de consument zorgen ervoor dat levensmiddelen moeten voldoen aan een bepaalde...

Samen sterk in Versnetwerk

Samen sterk in Versnetwerk

Wouderick van DamKey Accountmanager VersplatformVoorzitter Bakery Nexus Een positieve vibe! Dit is wat ik constateer bij de versspecialist. Vanuit mijn rol binnen Versplatform ga ik regelmatig op bezoek bij bakkers, slagers, groente- en visspecialisten. De positieve vibe is mede te danken aan de toegenomen consumentenbestedingen. Maar de gunstige ontwikkelingen...

#Bakkersvak

#Bakkersvak

Tim van DalenBakker bij de BakkerszonenDocent bij Bakery Institute Of ik de column over Bakkersvak wil doen dit jaar? Ik zou er zelf twee dagen als exposant staan en er dus wel iets over kunnen schrijven, dacht ik vooraf. Toen wist ik nog niet dat de beurs voor mij niet veel meer zou zijn dan mijn eigen stand en de route naar het toilet, waarbij ik...