Poptasi presenteert patisserieprimeur: de Maduche

BN_poptasi_maduche

AMSTERDAM - Poptasi Pastry, de eerste macaronwinkel van Nederland, presenteerde afgelopen zaterdag een primeur in de patisserie. Naar eigen zeggen is het de opvolger van de macaron: de maduche [maduusj].

De maduche is chocolade, in de vorm van een bonbon of truffel, op een macaron koekje. Met een ganache of crème vulling ertussen. "De combinatie van verschillende structuren en smaken maakt de maduche zo bijzonder", stelt mede-eigenaar Patrick van Drie. "Het krokante van de chocolade, de chewie bite van het macaron koekje en de zachte vullingen, zorgen voor het ultieme mondgevoel. De combinatie van verschillende vullingen zorgt voor een sensationele smaakbelevenis."

Combinaties

Voor deze primeur heeft Poptasi verschillende maduche smaakcombinaties ontworpen. Elke maand komt Poptasi met een nieuwe smaak. Voor de lancering introduceert Poptasi speciaal voor de feestdagen de twee smaken: Slagroomtruffel- en Irish Coffee maduche. Poptasi presenteerde de nieuwe lekkernij in de MINI Brand Store op het Leidscheplein in Amsterdam. Sinds Poptasi finalist was in MINI’s zoektocht naar de Mooiste zaak van Nederland, hebben de twee bedrijven een goede relatie.

De maduche is verkrijgbaar in de pop-up Poptasi store in deze MINI Brand Store, maar natuurlijk ook in de winkel van Poptasi Pastry aan de Gerard Doustraat 31 (vanaf 17 december).