Lijnoperator industriële banketbakkerij omgeving Utrecht

Beschrijving

Ben jij een echt koekenbakker en wil je aan de slag in een mooie en de modernste koekjesbakkerij van Nederland? Ben je daarnaast flexibel? Dan is de functie van Lijnoperators industriële bakkerij bij deze bakkerij wellicht iets voor jou. Wij zoeken fulltime operators voor langere termijn. De werkzaamheden worden in de 5-ploegen uitgevoerd werktijden 7:00 – 15:00 - 23:00.
In de functie van Lijnoperator Industriële Bakkerij ben je verantwoordelijk voor het opstarten van het productieproces in een industriële bakkerij. Je bedient en onderhoud procesmachines en zorgt er natuurlijk voor dat de procesmachines blinkend schoon zijn. Zorgen dat er storingsvrij gedraaid kan worden ook verhelp je kleine storingen en geef je grotere storingen tijdig door.

Het bedrijf

Deze ultra moderne industriële bakkerij is al decennia actief en tevens marktleider in (chocolade) biscuits Ook zijn zij een grote speler op de private -labelmarkt, maar produceren ook onder hun eigen merken. Zij exporteren hun producten naar verschillende landen.

Reageren op deze vacature kan uitsluitend via de website van Uitzendbureau Het Ambacht.

Informatie en reageren