Gezocht Groepscoördinator Patisserie m/v

Maison_Niels_de_Veye

Maison Niels de Veye is de ambachtelijke patisserie productie onderdeel van Sligro Food Group, waar patisserie producten van hoogstaand culinair niveau geproduceerd worden voor de horeca, flight catering en de institutionele markt. Wij hebben per direct een vacature voor een ervaren:

Groepscoördinator Patisserie

Als meewerkend voor man-vrouw draag je zorg voor een optimaal functioneren van het team. Je bent verantwoordelijk voor het coördineren van werkzaamheden en het begeleiden en motiveren van de medewerkers en je zorgt dat deadlines gehaald worden. Je bent mede verantwoordelijk voor de productie zodat de orders conform voorschriften en kwaliteitseisen geleverd worden.

Belangrijke taken en verantwoordelijkheden:

  • Je bent verantwoordelijk voor de productie en de kwaliteit van producten/gerechten;
  • Je ziet erop toe dat de juiste receptuur en kwaliteitseisen worden nageleefd;
  • Je signaleert afwijkingen en onderneemt hierop actie;
  • Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaak en bewaakt orde & netheid op de productievloer;
  • Je ziet erop toe dat richtlijnen m.b.t. hygiëne (HACCP), kwaliteit (FSCC22000), veiligheid en milieu worden nageleefd;
  • Als lid van het HACCP team lever je een bijdrage aan continu verbeterproces op gebied van voedselveiligheid en kwaliteit;
  • Je rapporteert aan de groepsmanager.

Maak jij graag kwaliteitsproducten? Staat bij jouw kwaliteit altijd op nummer één? 

Wij zoeken kandidaten die beschikken over een afgeronde mbo-opleiding, bij voorkeur patissier / banketbakker niveau 4. Je hebt een aantal jaren ervaring in de foodbranche in een soortgelijke coördinerende functie. Je bent proactief, zelfstandig en kan goed plannen en organiseren. Je bevordert en behoudt de teamgeest. Je werkt graag samen met een team aan mooie producten en vindt het een uitdaging om processen te optimaliseren en je team daarin mee te nemen. Tot slot ben je woonachtig in de regio Amsterdam.

Competenties

Je herkent in jezelf de volgende competenties: klantgericht samenwerken, resultaatgericht werken, initiatief nemen, motiveren van anderen, probleemoplossend vermogen en plannen & organiseren.

Maison Niels de Veye

Bij Maison Niels de Veye (onderdeel Sligro Food Group) is de kok de gast. Het is één van de productiebedrijven van Sligro Food Group waar gecertificeerde bakkers elke dag werken aan ambachtelijk handwerk. Van lekkers bij de koffie en high tea, tot desserts; zoete en hartige traiteur- en patisseriegerechten - alle producten zijn tailor-made en van hoogstaand culinair niveau.

Interesse?

Direct solliciteren kan via de vacature op de website www.werkenbijsligrofoodgroup.nl.