Henk Koenen presenteert op Bakkersvak 2016 de nieuwe innovatieve One-Shot machine waarmee
zowel chocolade als vulling in één keer gedoseerd kan worden. Met de Selmi Tuttuno One-Shot machine doseert u eenvoudig zowel de chocolade buitenkant als de vulling binnenin uw chocoladeproducten in één handeling.
Tijdsbesparing
De machine is niet alleen geschikt voor vormbonbons, maar ook voor gespoten producten zonder vorm, zoals staafjes of pastilles met vulling. De Tuttuno kan gevoed worden door een chocolade tempereermachine en de vulling gaat in een verwarmde trechter op de One-Shot machine. Grootte en hoeveelheid van de gewenste producten zijn eenvoudig in te stellen middels het touchscreen van de machine. U slaat met deze machine een aantal tijdrovende stappen in uw productieproces over. Zoals het hol gieten van de vormen, het vullen van de holle chocolade en het dichtstrijken van de chocolade producten.
In één handeling
De mogelijkheden van de Selmi Tuttuno zijn legio. Elke lopende vulling kan in één handeling
gespoten worden tegelijk met elke soort chocolade. Maar denk ook aan de productie van truffelkogels met vulling, gevulde paaseitjes of napolitains met vulling. Op de jubileumeditie van Bakkersvak op 6 en 7 maart in het Autotron te Rosmalen kunt u de hele dag door op onze stand terecht voor live demonstraties met de Selmi Tuttuno.
- Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wiet Koenen van Henk Koenen Chocolate
- Technology in Gilze via (0031)161-452516 of info@henkkoenen.nl. Of bezoek 6 en 7 maart
Bakkersvak in Rosmalen, standnummer E1005.