Zeelandia nieuwe partner van Patisserie College

Patisserie College en Zeelandia gaan samenwerken

            Rick Out (links, directeur Patisserie College) en Reginald Weeber (salesmanager MKB Zeelandia)

Patisserie College en Zeelandia gaan samenwerken om elkaar te inspireren en sterker te maken. “Zeelandia heeft patissiers over de hele wereld en onze wereldwijd vergaarde kennis en ervaring willen we graag delen met de leden van Patisserie college”, vertelt Reginald Weeber, verkoopleider MKB bij Zeelandia.

Directeur van Patisserie College, Rick Out is blij met de samenwerking: “We zijn blij met Zeelandia als partner. Het is fijn dat ze hun internationale kennis en inspiratie op het gebied van patisserie met ons willen delen. Ik verwacht veel van de samenwerking en ben ervan overtuigd dat we gezamenlijk het niveau van onze leden naar een hoger plan gaan tillen”.

Het banketteam van Zeelandia investeerde de afgelopen jaren veel in de ontwikkeling van onderscheidende banketgrondstoffen met bijbehorende productideeën. Ook Ramon Huigsloot, patissier bij Zeelandia, staat te popelen om – met zijn creatieve en internationale visie – samen met Hans Tros (vaktechnisch adviseur van Patisserie College) en de leden aan de slag te gaan om het partnership invulling te geven.

Lees ook
Nieuwe locatie én nieuwe voorzitter voor Patisserie College

Nieuwe locatie én nieuwe voorzitter voor Patisserie College

Er waait een frisse wind door het Patisserie College. De naam van het banketbakkersgilde is gewijzigd en er is een nieuwe koers ingezet. Bovendien verhuisde het Gilde van de Betere Banketbakkers van Leerdam naar Zaandam en gaf Maurits van Geenen de voorzittershamer door aan Jos Lamers.

Koninklijke Zeelandia Groep neemt bakkerijactiviteiten Wouters NV over

Koninklijke Zeelandia Groep neemt bakkerijactiviteiten Wouters NV over

Koninklijke Zeelandia Groep neemt het Belgische Wouters NV over. Het bedrijf maakt sinds 1 mei deel uit van Zeelandia. Wouters is bijna 100 jaar actief in bakkerijgrondstoffen, oliën en frituurvetten. Het bedrijf is gevestigd in het Belgische Lokeren.

Tim Toonen nieuwe Director Marketing & Sales Zeelandia

Tim Toonen nieuwe Director Marketing & Sales Zeelandia

Zeelandia Nederland heeft een nieuwe Director Marketing & Sales. Tim Toonen vervult deze functie vanaf 1 januari 2021. Als Director Marketing & Sales is hij is verantwoordelijk voor alle sales- en marketingactiviteiten binnen het MKB in de Nederlandse markt.