Zeelandia nieuwe partner van Patisserie College

Patisserie College en Zeelandia gaan samenwerken

            Rick Out (links, directeur Patisserie College) en Reginald Weeber (salesmanager MKB Zeelandia)

Patisserie College en Zeelandia gaan samenwerken om elkaar te inspireren en sterker te maken. “Zeelandia heeft patissiers over de hele wereld en onze wereldwijd vergaarde kennis en ervaring willen we graag delen met de leden van Patisserie college”, vertelt Reginald Weeber, verkoopleider MKB bij Zeelandia.

Directeur van Patisserie College, Rick Out is blij met de samenwerking: “We zijn blij met Zeelandia als partner. Het is fijn dat ze hun internationale kennis en inspiratie op het gebied van patisserie met ons willen delen. Ik verwacht veel van de samenwerking en ben ervan overtuigd dat we gezamenlijk het niveau van onze leden naar een hoger plan gaan tillen”.

Het banketteam van Zeelandia investeerde de afgelopen jaren veel in de ontwikkeling van onderscheidende banketgrondstoffen met bijbehorende productideeën. Ook Ramon Huigsloot, patissier bij Zeelandia, staat te popelen om – met zijn creatieve en internationale visie – samen met Hans Tros (vaktechnisch adviseur van Patisserie College) en de leden aan de slag te gaan om het partnership invulling te geven.

Lees ook
Samenwerking Zeelandia en Bakon Food Equipment

Samenwerking Zeelandia en Bakon Food Equipment

De Zeeuwse bedrijven Koninklijke Zeelandia en Bakon Food Equipment tekenden op 1 juli een samenwerkingsovereenkomst. Onder de merknaam bazz. bieden ze verschillende bakkerijmachines aan op zowel de nationale en internationale markt.

Het Pandabroodje bestaat 30 jaar

Het Pandabroodje bestaat 30 jaar

Dertig jaar geleden werd het eerste Pandabroodje aangeboden aan Prins Bernhard. Sinds de introductie in 1989 heeft dit meergranenbroodje in België én Nederland €4.234.189,- opgeleverd voor het Wereld Natuur Fonds.

Marc Cuypers managing director Belgische tak Zeelandia

Marc Cuypers managing director Belgische tak Zeelandia

Marc Cuypers is door de directie van Zeelandia benoemd tot managing director van dochteronderneming N.V. Zeelandia S.A. in Wommelgem, België. Hij volgt vanaf 1 november de huidige directeur Christian Van Strydonck op.