Rick Out (links, directeur Patisserie College) en Reginald Weeber (salesmanager MKB Zeelandia)
Patisserie College en Zeelandia gaan samenwerken om elkaar te inspireren en sterker te maken. “Zeelandia heeft patissiers over de hele wereld en onze wereldwijd vergaarde kennis en ervaring willen we graag delen met de leden van Patisserie college”, vertelt Reginald Weeber, verkoopleider MKB bij Zeelandia.
Directeur van Patisserie College, Rick Out is blij met de samenwerking: “We zijn blij met Zeelandia als partner. Het is fijn dat ze hun internationale kennis en inspiratie op het gebied van patisserie met ons willen delen. Ik verwacht veel van de samenwerking en ben ervan overtuigd dat we gezamenlijk het niveau van onze leden naar een hoger plan gaan tillen”.
Het banketteam van Zeelandia investeerde de afgelopen jaren veel in de ontwikkeling van onderscheidende banketgrondstoffen met bijbehorende productideeën. Ook Ramon Huigsloot, patissier bij Zeelandia, staat te popelen om – met zijn creatieve en internationale visie – samen met Hans Tros (vaktechnisch adviseur van Patisserie College) en de leden aan de slag te gaan om het partnership invulling te geven.