• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Facebook Instagram LinkedIn
Bakkers in bedrijf
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Grondstoffen & ingrediënten Bedrijfsinformatie

Tips en inspiratie voor een succesvol seizoen

24 september 2024 Sonneveld Group B.V.
Amandelspijs vormt het hart van veel traditionele lekkernijen.
PREMIUM
Amandelspijs vormt het hart van veel traditionele lekkernijen.

Hoe bereid je jouw bakkerij voor op het najaar?

BEDRIJFSINFORMATIE | Met deze tips en producten maak je van het najaar een succesvol seizoen voor jouw bakkerij.

Het najaar is een prachtig seizoen voor de bakkerijbranche. Het is de tijd van gezelligheid, warmte en verwennerij. De consument zoekt naar lekkere en kwalitatieve producten om thuis van te genieten of om cadeau te geven aan familie en vrienden. Hoe speel je als bakker in op deze behoefte? Welke producten mogen niet ontbreken in jouw najaarsassortiment? Voor bakkerijen betekent dit niet alleen een verandering in het aanbod, maar ook een strategische voorbereiding om aan de seizoensgebonden vraag te voldoen. Sonneveld geeft graag een aantal tips en inspiratie om van het najaar een succesvol seizoen te maken voor jouw bakkerij.

Artikel voor abonnees

Dit artikel is alleen voor abonnees, bekijk onze abonnementen.


Abonnementen
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen op bakkersinbedrijf.nl
  • Ontvang 10x per jaar het Vakblad Bakkers in Bedrijf
  • Ontvang 1x onze special Slimmer werken in food
  • Ontvang 1x onze verpakkingsspecial
  • Ontvang 1x onze hygiënespecial
  • Ontvang 2x onze machinebouwspecial
Dossiers
  • Grondstoffen & ingrediënten
  • Bedrijfsinformatie
Meer over
  • Najaar
Lees ook

Nieuw enzym zorgt voor malser melkbrood

Puratos laat zich inspireren door de natuur in de voortdurende zoektocht naar de beste enzymen. Dankzij de nieuwste enzymtechnologie heeft Puratos de broodverbetermiddelen Subliem Melk en Venus Melk g...
10 december 2024partner content

Prijs room bereikt recordhoogte

Room is onmisbaar voor producten als banket, boter en ijs. Momenteel betalen producenten de hoofdprijs voor dit product. Volgens DCA Marketing Intelligence steeg de prijs van room naar een recordhoogt...
11 november 2024

Top 5 artikelen Bakkers in bedrijf oktober 2024

Wat waren de afgelopen maand de meest gelezen artikelen op Bakkers in bedrijf? De volgende vijf artikelen waren oktober 2024 het meest populair bij onze lezers.
6 november 2024Redactie Bakkers in bedrijf
<<<12345>>>
Foodbanen

De beste banen in de brood- en banketsector

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven

Superaanbieding!

Ontvang Bakkers in Bedrijf 2 nummers gratis inclusief digitale toegang

Aanvragen

Agenda

  • 2 SEP 09:30 - 16:30

    BAKathon

  • 22 SEP 09:00 - 24 SEP 20:00

    Gastvrij Rotterdam 2025

  • 28 SEP 21:00 - 1 OKT 18:00

    ARTISAN 2025: inspiratie en innovatie voor Belgische food artisans

Bakkers in bedrijf © 2025 Bakkers in bedrijf.
All rights reserved.
Facebook Instagram LinkedIn

Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Bakkers in bedrijf

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bioprocessing News
    • EVMI
    • Industrial Cybersec
    • Vakblad IJs!
    • Vleesmagazine
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Bakkers in Bedrijf
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - 3705MA Zeist
Nederland
info@bakkersinbedrijf.nl
+31 (0)85-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer