• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Bakkers in bedrijf
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Grondstoffen & ingrediënten Bedrijfsinformatie

Tips en inspiratie voor een succesvol seizoen

24 september 2024 Sonneveld Group B.V.
Amandelspijs vormt het hart van veel traditionele lekkernijen.
PREMIUM
Amandelspijs vormt het hart van veel traditionele lekkernijen.

Hoe bereid je jouw bakkerij voor op het najaar?

BEDRIJFSINFORMATIE | Met deze tips en producten maak je van het najaar een succesvol seizoen voor jouw bakkerij.

Het najaar is een prachtig seizoen voor de bakkerijbranche. Het is de tijd van gezelligheid, warmte en verwennerij. De consument zoekt naar lekkere en kwalitatieve producten om thuis van te genieten of om cadeau te geven aan familie en vrienden. Hoe speel je als bakker in op deze behoefte? Welke producten mogen niet ontbreken in jouw najaarsassortiment? Voor bakkerijen betekent dit niet alleen een verandering in het aanbod, maar ook een strategische voorbereiding om aan de seizoensgebonden vraag te voldoen. Sonneveld geeft graag een aantal tips en inspiratie om van het najaar een succesvol seizoen te maken voor jouw bakkerij.

Artikel voor abonnees

Dit artikel is alleen voor abonnees, bekijk onze abonnementen.


Abonnementen
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen op bakkersinbedrijf.nl
  • Ontvang 10x per jaar het Vakblad Bakkers in Bedrijf
  • Ontvang 1x onze special Slimmer werken in food
  • Ontvang 1x onze verpakkingsspecial
  • Ontvang 1x onze hygiënespecial
  • Ontvang 2x onze machinebouwspecial
Dossiers
  • Grondstoffen & ingrediënten
  • Bedrijfsinformatie
Meer over
  • Najaar
Lees ook

Dossche Mills versterkt positie in het ambacht

Dossche Mills neemt de commerciële activiteiten ambacht over van grondstoffenleverancier Ceres. “De artisanale markt is van groot belang voor Dossche Mills, en deze overname biedt ons de kans om onze ...
29 januari 2025Redactie Bakkers in bedrijf

GoodMills introduceert plantaardige eiwitmix

Meer eiwitten in voeding is een trend. GoodMills Innovatie springt hier op in met de nieuwe plantaardige eiwitmix GoWell Tasty Protein. Voedselproducenten kunnen met deze mix claims als ‘rijk aan eiwi...
29 januari 2025

Brouwgraan wordt bakkersproduct

Brouwgraan is in opmars. Maar wat is het? En wat kan de bakkersbranche ermee? We vroegen het aan Madeleine Gielens en Jan-Aart Schuld.
28 januari 2025
<<<12345>>>
Foodbanen

De beste banen in de brood- en banketsector

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven

Superaanbieding!

Ontvang Bakkers in Bedrijf 2 nummers gratis inclusief digitale toegang

Aanvragen

Agenda

  • 14 MEI 10:00 - 15 MEI 20:00

    Food Tech Event 2025

  • 15 MEI 12:00 - 19:30

    IFFI: 'Salt, Less is More'

  • 18 MEI 04:00 - 22 MEI 23:00

    IBA Trade fair 2025

Bakkers in bedrijf © 2025 Bakkers in bedrijf.
Alle rechten voorbehouden.
Facebook Instagram LinkedIn
Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Bakkers in bedrijf

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bioprocessing News
    • EVMI
    • Industrial Cybersec
    • Vakblad IJs!
    • Vleesmagazine
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Bakkers in Bedrijf
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - 3705MA Zeist
Nederland
info@bakkersinbedrijf.nl
+31 (0)85-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer