Sna(c)k je naar een nieuwe baan?

Van de Graaf Bakeries_vacature 1-11_1

Kom werken bij De Graaf Bakeries. De bakkersfamilie met de lekkerste rollen!

De Graaf Bakeries is een familiebedrijf met ruim drie decennia ervaring in het ontwikkelen en produceren van zoete- en hartige snacks op grote schaal. Dagelijks verfijnen we traditionele recepten en jaarlijks ontwikkelen we 20 nieuwe producten. Met 250 goedgemutste medewerkers, gepassioneerde bakkers en innovatieve technologie. Niet alleen op fingerspitzengefühl maar ook gefundeerd op marktdata.

Onze lekkere snacks liggen bij bekende retailers op het schap maar ook bij ambachtsbakkers en Out of Home shops. In het voorjaar van 2021 lanceerden we als allereerste in Europa de Mars®-branded cookies. Ovenverse American cookies in de vier meest geliefde chocoladesmaken van Mars: TWIX®, SNICKERS®, M&M’S peanut® en M&M’S Choco®. 

Van de Graaf Bakeries_vacature 1-11_2

Ons doel is: continu de beste zoete en hartige snackbeleving te creëren voor onze klanten en consumenten. Dit kunnen wij alleen doen met het beste team. Medewerkers die niet alleen hoge eisen stellen aan zichzelf, maar ook iets durven te vragen aan hun werkgever.

Vacature

Van de Graaf Bakeries_vacature 1-11_3

PRODUCTONTWIKKELAAR
Bunschoten-Spakenburg
38 uur per week | MBO | HBO niveau

Ben jij creatief en heb je projectmatige ervaring met productontwikkeling in de foodbranche? Kun jij de verbinding leggen tussen klantwensen en de doelstellingen van onze afdeling commercie? Lees dan snel verder!

In een omgeving waar kennis, focus, passie en slimmer samenwerken dagelijkse kost zijn, sta jij aan het begin van een grote uitdaging. Als productontwikkelaar speel je een belangrijke rol op de afdeling NPD in de industriële bakkerij. Mede door jou kan onze professionaliseringsslag verder doorgezet worden. En door je vrijheid binnen de functie kun je met jouw eigen initiatief en creativiteit écht bijdragen aan de groei en verdere ontwikkeling van ons bedrijf.

Ingrediënten van deze vacature

Als Productontwikkelaar bij De Graaf Bakeries heb je een breed, uitdagend takenpakket en focus je vooral op productontwikkeling, grondstoffenanalyse en beheer.

Smaakt dit naar meer?

Wij kunnen niet wachten om jouw cv en sollicitatiebrief in onze mailbox te ontvangen. Snel solliciteren via de website kan ook. Heb je ondertussen nog vragen? Neem dan contact op met onze Corporate Recruiter: Kezia McConico. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Van de Graaf Bakeries_logo

De Graaf Bakeries
Snoekbaarsweg 18
3751 BK  Bunschoten - Spakenburg
088 - 024 21 00 | 06 - 82 05 15 34
www.werkenbijdegraafbakeries.nl
recruitment@degraafbakeries.nl

 

Lees ook
Sonneveld zoekt Key Account Manager met passie voor de bakkerij

Sonneveld zoekt Key Account Manager met passie voor de bakkerij

Als Key Account Manager Industrie inspireer je onze klanten met onze kwaliteitsproducten en ondersteun jij de realisatie van commerciële doelstellingen van de organisatie. Dit doe je door het beheren van het netwerk, verstrekken van advies en inspiratie en het realiseren van verkoopdoelstellingen. Je voelt je thuis in een professioneel team met collega’s.

Zoetwarenbeurs ISM 2023 vindt plaats van 23 tot 25 april

Zoetwarenbeurs ISM 2023 vindt plaats van 23 tot 25 april

ISM, de internationale vakbeurs voor chocolade, snoepgoed en zoetwaren in Keulen, vindt plaats van 23 tot 25 april 2023. De organisatie heeft in overleg met partners besloten de beurs van januari naar april te verplaatsen, in de hoop dat er tegen die tijd meer zekerheid is binnen de branche.

Ter Haar zoekt werkvoorbereider/projectleider/planner

Ter Haar zoekt werkvoorbereider/projectleider/planner

Vacature Wegens de toenemende groei van ons mooie familiebedrijf zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider, hier ook wel planner of projectleider genoemd! Inmiddels bestaat Ter Haar 54 jaar en staat de 3e generatie te trappelen om het bedrijf over te nemen. Als werkvoorbereider bij Ter Haar ben jij de spil van het bedrijf. Alle communicatie en planning...