Shuffle-Mix introduceert een volledig geautomatiseerd CIP systeem

4 september 2018

Wil jij er zeker van zijn dat jouw apparaten grondig gereinigd en ontsmet zijn voor gebruik?

Food Safety Management (zoals HACCP) speelt een belangrijke rol bij een voedselproductiebedrijf. Eén van de belangrijkste onderdelen van het programma is het reinigen van de apparaten. De kwaliteitsdienst heeft hiervoor gevalideerde procedures opgesteld.

Maar hoe vaak gebeurt het niet dat de operator de procedure niet helemaal volgt? Hoe betrouwbaar en volledig is de rapportage, als die er al is? Voldoet de procedure aan de strenge certificering (bv IFS) of aan de specifieke eisen van jouw klant?

Shuffle-Mix heeft om bovenstaande redenen een volledig geautomatiseerd CIP systeem ontwikkeld. Het systeem is mobiel en is gebouwd volgens de EHEDG richtlijnen. Alle Shufflemixers, maar ook andere met CIP te reinigen apparaten, kunnen met dit systeem automatisch en gecontroleerd gereinigd worden.

Voor elk apparaat kan een gevalideerd programma aangemaakt worden. Na het uitvoeren van het programma worden alle belangrijke data, zoals temperatuur en de hoeveelheid reinigingsmiddel die gebruikt is, opgeslagen en samengevat in een rapportage. Met het Shufflemixer CIP systeem heb je dus de volledige controle over het CIP proces. Weer een zorg minder!

Het Shuffle-Mix CIP systeem is een betaalbaar alternatief t.o.v vast gemonteerde CIP systemen die in de markt verkrijgbaar zijn.

Het systeem is te bewonderen op de IBA 2018. Je bent van harte uitgenodigd om onze stand te bezoeken (Hal 6 stand 121). Op onze stand staan ook de nieuwste Shufflemixers en kun je informatie krijgen over de laatste ontwikkelingen.

Bakkers in bedrijf_Shufflemix_logo_klein Shuffle-Mix B.V.

info@shufflemix.com

Altijd op de hoogte blijven?