Shuffle-Mix introduceert een volledig geautomatiseerd CIP systeem

Bakkers in bedrijf_Shufflemix

Wil jij er zeker van zijn dat jouw apparaten grondig gereinigd en ontsmet zijn voor gebruik?

Food Safety Management (zoals HACCP) speelt een belangrijke rol bij een voedselproductiebedrijf. Eén van de belangrijkste onderdelen van het programma is het reinigen van de apparaten. De kwaliteitsdienst heeft hiervoor gevalideerde procedures opgesteld.

Maar hoe vaak gebeurt het niet dat de operator de procedure niet helemaal volgt? Hoe betrouwbaar en volledig is de rapportage, als die er al is? Voldoet de procedure aan de strenge certificering (bv IFS) of aan de specifieke eisen van jouw klant?

Shuffle-Mix heeft om bovenstaande redenen een volledig geautomatiseerd CIP systeem ontwikkeld. Het systeem is mobiel en is gebouwd volgens de EHEDG richtlijnen. Alle Shufflemixers, maar ook andere met CIP te reinigen apparaten, kunnen met dit systeem automatisch en gecontroleerd gereinigd worden.

Voor elk apparaat kan een gevalideerd programma aangemaakt worden. Na het uitvoeren van het programma worden alle belangrijke data, zoals temperatuur en de hoeveelheid reinigingsmiddel die gebruikt is, opgeslagen en samengevat in een rapportage. Met het Shufflemixer CIP systeem heb je dus de volledige controle over het CIP proces. Weer een zorg minder!

Het Shuffle-Mix CIP systeem is een betaalbaar alternatief t.o.v vast gemonteerde CIP systemen die in de markt verkrijgbaar zijn.

Het systeem is te bewonderen op de IBA 2018. Je bent van harte uitgenodigd om onze stand te bezoeken (Hal 6 stand 121). Op onze stand staan ook de nieuwste Shufflemixers en kun je informatie krijgen over de laatste ontwikkelingen.

Bakkers in bedrijf_Shufflemix_logo_klein Shuffle-Mix B.V.

info@shufflemix.com

Lees ook
Slob Koudetechniek: Routing en techniek versterken elkaar

Slob Koudetechniek: Routing en techniek versterken elkaar

Het is niet zozeer trots, maar meer dankbaarheid dat Wouter Slob voelt wanneer hij de zaak PUUR Tamminga aan de Kerkeweg in Veenendaal binnenstapt. Dankbaar dat hij betrokken mocht zijn bij de vernieuwing van de ijssalon annex patisserie. De eigenaar van Slob Koudetechniek staat voor duurzaamheid, op zowel technisch vlak als relaties met de klant. De...

Ambacht versus industrie?

Ambacht versus industrie?

Is de industrie de concurrent van het ambacht? Is het andersom? Of is er geen sprake van concurrentie? Dat was de vraag die ik mij weer eens stelde toen ik deze column schreef. Natuurlijk, we kunnen er niet omheen, we zijn elkaars concurrenten. De industrie hanteert voor een deel van hun producten prijzen die zeer aantrekkelijk zijn en zelfs onder de...

Bakkerij Wissink kiest voor Woertman Nederland

Bakkerij Wissink kiest voor Woertman Nederland

‘Wij houden van sterke merken en vaste leveranciers’ Mechteld Wissink uit Groenlo heeft dagelijks met klanten te maken in haar bakkerij, restaurant, lunchroom en ijssalon. “Mede daardoor weet ik heel goed hoe ik zelf behandeld wil worden”, stelt zij. De samenwerking met Woertman Nederland bevalt haar en haar familie uitstekend. “Woertman biedt hoogwaardige...