Royal Smilde Bakery lanceert vernieuwde gevulde koek

Royal Smilde_Gevuldekoek

De Hollandse klassieker vernieuwd én verbeterd

In de bakkerij mag de gevulde koek natuurlijk niet ontbreken. Met deze Hollandse klassieker maakt u iedereen blij. Royal Smilde Bakery heeft onder het merk Pruvé, in samenwerking met bakkers en consumenten, een vernieuwde én verbeterde gevulde koek ontwikkeld. De gevulde koeken worden diepgevroren geleverd en u hoeft ze alleen nog maar af te bakken. De beste kwaliteit én 100% gemakkelijk. Het is tijdbesparend zonder onder te doen aan de kwaliteit.

Tried & tested door professional én consument

Een ‘nieuw’ product introduceren doe ja natuurlijk niet zomaar. “We hebben goed gekeken naar de wensen van de professional én van de consument, om zo tot de ideale gevulde koek te komen”, laat Femtinus Rozema, Commercieel Directeur bij Royal Smilde Bakery, weten. “Zo hebben we meerdere consumententesten gedaan, onze klanten betrokken en ook uitgebreide tests onder bakkerijen laten doen. We hebben hiermee dé ideale gevulde koek ontwikkeld”. De koek is gemaakt van roomboter met een vulling van zuiver amandelspijs, met een heerlijke krokante korst die zorgt voor een lekkere bite.

Wilt u meer informatie of direct bestellen? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers of kijk op onze website.

Lees ook
Potentiële klanten vinden met  gebiedsanalyse

Potentiële klanten vinden met gebiedsanalyse

Je hebt een vast assortiment en je doet waarin je al jarenlang goed bent. Toch blijkt ineens de omzet terug te lopen. Wat nu? De Stichting Ambachtelijke Bakkerij biedt ambachtelijke bakkers de helpende hand door een gebiedsanalyse aan te bieden. Met de uitkomsten hiervan kun je (nog) beter inspelen op de behoeften van potentiële klanten in jouw regio.

Naast brood ook ijs verkopen. Is dat slim?

Naast brood ook ijs verkopen. Is dat slim?

Bakkersvak 2019: drie dagen vol met kennis tijdens de verschillende presentaties, mensen ontmoeten en inspiratie opdoen met producten en productinnovaties. Het grote ijsplein doet vermoeden dat veel bakkers overwegen om hun assortiment uit te breiden naar ijs.

Vreemd gaan

Vreemd gaan

Onlangs was ik in Tirol. Niet om te hossen met Anton, dat past niet bij mij. Maar tijdens mijn vakantie bezocht ik wel enkele bakkers. En wat ik daar zag voelde voor mij toch als ‘vreemd gaan’.