De Hollandse klassieker vernieuwd én verbeterd

In de bakkerij mag de gevulde koek natuurlijk niet ontbreken. Met deze Hollandse klassieker maakt u iedereen blij. Royal Smilde Bakery heeft onder het merk Pruvé, in samenwerking met bakkers en consumenten, een vernieuwde én verbeterde gevulde koek ontwikkeld. De gevulde koeken worden diepgevroren geleverd en u hoeft ze alleen nog maar af te bakken. De beste kwaliteit én 100% gemakkelijk. Het is tijdbesparend zonder onder te doen aan de kwaliteit.

Tried & tested door professional én consument

Een ‘nieuw’ product introduceren doe ja natuurlijk niet zomaar. “We hebben goed gekeken naar de wensen van de professional én van de consument, om zo tot de ideale gevulde koek te komen”, laat Femtinus Rozema, Commercieel Directeur bij Royal Smilde Bakery, weten. “Zo hebben we meerdere consumententesten gedaan, onze klanten betrokken en ook uitgebreide tests onder bakkerijen laten doen. We hebben hiermee dé ideale gevulde koek ontwikkeld”. De koek is gemaakt van roomboter met een vulling van zuiver amandelspijs, met een heerlijke krokante korst die zorgt voor een lekkere bite.

Wilt u meer informatie of direct bestellen? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers of kijk op onze website.

Altijd op de hoogte blijven?