De wereld van bakkerijverpakkingen ondergaat  ­revolutionaire veranderingen. Boix-machines lopen ­voorop met hun duurzame en flexibele oplossingen. ­Bezoek Boix op de IBA: hal B1, stand 390.

Brood- en banketsectoren omarmen wereldwijd een groene revolutie door plastic kratten te vervangen met milieuvriendelijke kartonnen trays. Familiebedrijf Boix speelt een cruciale rol met geavanceerde dozenopzetmachines die het verpakkingsproces in bakkerijen en andere sectoren transformeren. Deze overstap biedt milieuvoordelen, kostenbesparingen en efficiëntieverbeteringen.
Bakkerijen, die grote hoeveelheden producten verpakken, stimuleren de vraag naar duurzame verpakkingsoplossingen. Kartonnen trays zijn een milieuvriendelijk alternatief voor plastic kratten en bieden ruimtebesparing tijdens het transport. Boix-machines, die handmatig vouwen vervangen door automatisering, bieden bakkerijen merkbare voordelen.
Boix-machines zijn flexibel, verwerken diverse verpakkingsformaten in lijn of stand-alone en voldoen aan veranderende sectorbehoeften. Ze maken op maat gemaakte kartonnen trays die perfect passen bij productafmetingen.
Boix innoveert voortdurend door haar machines te integreren met moderne technologieën, waardoor klanten toegang hebben tot gegevens en snelle service. Dit versterkt de betrouwbaarheid en efficiëntie van de machines. Met Boix dozenopzetmachines én de overstap naar kartonnen trays maken bakkerijen een milieuvriendelijke en kosteneffectieve keuze. 

sales@boixeurope.com  
+31 (0)313670 460 
www.boix.com 

Altijd op de hoogte blijven?